Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emerson, Skrinar, Kutucu gelirse Sallai yine avrupa dışına kalacak, tamamen salar futbolu artık heralde.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaz döneminden beri öyle konuşuyorum abicim ben yerli oyuncuya mesafeli olmasa oguz aydını o fırsatta aldirirdi sonra kerem gittikten sonrada sallaiye okadar para gomdurmezdi hem kontenjan gitmezdi hemde yerli oyuncu olurdu ,devre arasida yine yerli oyuncular sorulunca istemiyorum tarzı konuştu durdu ,evet yerli oyuncuya mesafeli verim alıyor ama bu kutucu transferini adım gibi eminim kulüp içinden bir yönetici bastırdı
aynen :d

Bu arada kutucu 9.5 numara filan değil, tam kanat forvet, forvet arkası ve forvette arda bazen oynattı ama çok verimli olamadı yani biz o bölgeye parayı gömecez bence

icardi sözleşme dondurma işi mi yapacağız diyorsunuz ?

sanmam yav.
Aynen kral icardi için dondurma işi yapacağız.

An itibariyle yönetim
6d1d108f2784dcc516aa6f0f0f72613c.jpg

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada kutucu 9.5 numara filan değil, tam kanat forvet, forvet arkası ve forvette arda bazen oynattı ama çok verimli olamadı yani biz o bölgeye parayı gömecez bence
denede demirbay ve yusufa göre daha iyi idare eder bence - benim en hoşuma giden yayda gördümü şut çekmesi. bizde eksik - zaten kornerlerde falan bu işi yapabilecek 2 adamımız top başına gidiyor yayda cılız kalıyoruz döneni süpürmekte...

o dediğin bence tam yaz transfer işi - devre arası için zor hedef o pozisyon bence

Söylediklerin Avrupa için geçerli fakat bence lig de en az Avrupa kadar önemli. Bu sene şampiyonluğun ucunda 30 m euro var.

FB'ye göre çok net daha zor bir fikstürümüz ve dar bir kadromuz var.

Bu yüzden sadece Avrupa'ya yazılacak 3 oyuncu olarak değil, sezonun geri kalanında ligi de düşünerek hareket edilmeli.

Dostum iyi de...

1. Paran kış döneminde şöyle çok emin şekilde transfer edebileceğin, çok net hücumculara yetmiyor. En azından ödeme planını kabul ettiremiyorsun. Yani işte Mikautadze bile ne kadar net, ne kadar şüphesiz bir adamdı tartışılır. Onu bile alamadık Lyon'dan. Satılık oyuncu havuzu da dar. Gidip yine ıskarta mal mı alacaksın alternatif olsun diye? Iskarta alternatif zaten Yusuf Demir var. Ne değişmiş olacak ki başkasının Yusuf Demir'i gelince...
2. Hadi diyelim buldun o net adamı. Paran da yetti. 20m'luk adamın var yani kadroda. 20m'luk adam mı çoğu maçta yedek kalacak? Mertens mi? Yunus mu? Barış mı? Bu performanstan sonra istisna haller dışında Yunus'u yedek bırakırsan kaybedersin. Barış zaten takımın dinamosu gibi, kötü gününde bile çok faydalı. Mertens rotasyona sokulabilir ama müthiş bir sezon geçiriyor ve takımın hücum beyni konumunda. O riski ne kadar alabileceksin?
3. Avrupa listesine giremeyen adamlardan ligde alacağın verim düşmeyecek mi? Kutucu "ulan 2-3 Avrupa maçı oynarız diyorduk, listeye almadılar, ligde de müzmin yedeğim, ne anladım bu işten, keşke sezon sonu gelseydim" demeyecek mi mesela? Kafasında bu düşünceler dönen "çok da güvenmediğini" belli ettiğin bir adama zor dediğin fikstürdeki BJK deplasmanında, Trabzon deplasmanında hadi gir gol at dediğinde verim alabilecek misin? Sallai de keza öyle. Ki zaten benim senaryolarda bile bir kişi kalacak dışarıda ama bir kadro 1-2 mutsuz adamı kaldırır, 3-4 tane oldular mı başlar takım kimyası bozulmaya.

Çok yönlü düşünmeye çalışıyorum yani. Yoksa elbette takımım daha güçlü olsun isterim. Ama işte takımın gücü her zaman sadece kadrodaki oyuncu isimlerine bakmıyor, biraz da takım kimyasına, moraline falan da bakıyor.

Ahmed in the Box, he can’t be stopped,
Left foot, right foot, every shot’s top!
Running through the defense, always so sly,
Ahmed in the Box, watch the net fly

Dostum iyi de...

1. Paran kış döneminde şöyle çok emin şekilde transfer edebileceğin, çok net hücumculara yetmiyor. En azından ödeme planını kabul ettiremiyorsun. Yani işte Mikautadze bile ne kadar net, ne kadar şüphesiz bir adamdı tartışılır. Onu bile alamadık Lyon'dan. Satılık oyuncu havuzu da dar. Gidip yine ıskarta mal mı alacaksın alternatif olsun diye? Iskarta alternatif zaten Yusuf Demir var. Ne değişmiş olacak ki başkasının Yusuf Demir'i gelince...
2. Hadi diyelim buldun o net adamı. Paran da yetti. 20m'luk adamın var yani kadroda. 20m'luk adam mı çoğu maçta yedek kalacak? Mertens mi? Yunus mu? Barış mı? Bu performanstan sonra istisna haller dışında Yunus'u yedek bırakırsan kaybedersin. Barış zaten takımın dinamosu gibi, kötü gününde bile çok faydalı. Mertens rotasyona sokulabilir ama müthiş bir sezon geçiriyor ve takımın hücum beyni konumunda. O riski ne kadar alabileceksin?
3. Avrupa listesine giremeyen adamlardan ligde alacağın verim düşmeyecek mi? Kutucu "ulan 2-3 Avrupa maçı oynarız diyorduk, listeye almadılar, ligde de müzmin yedeğim, ne anladım bu işten, keşke sezon sonu gelseydim" demeyecek mi mesela? Kafasında bu düşünceler dönen "çok da güvenmediğini" belli ettiğin bir adama zor dediğin fikstürdeki BJK deplasmanında, Trabzon deplasmanında hadi gir gol at dediğinde verim alabilecek misin? Sallai de keza öyle. Ki zaten benim senaryolarda bile bir kişi kalacak dışarıda ama bir kadro 1-2 mutsuz adamı kaldırır, 3-4 tane oldular mı başlar takım kimyası bozulmaya.

Çok yönlü düşünmeye çalışıyorum yani. Yoksa elbette takımım daha güçlü olsun isterim. Ama işte takımın gücü her zaman sadece kadrodaki oyuncu isimlerine bakmıyor, biraz da takım kimyasına, moraline falan da bakıyor.
nefessiz yazmissin kral, cok uzun kim okuyacak bunu 😀

denede demirbay ve yusufa göre daha iyi idare eder bence - benim en hoşuma giden yayda gördümü şut çekmesi. bizde eksik - zaten kornerlerde falan bu işi yapabilecek 2 adamımız top başına gidiyor yayda cılız kalıyoruz döneni süpürmekte...

o dediğin bence tam yaz transfer işi - devre arası için zor hedef o pozisyon bence
Demirbay ve Yusufun ikisi 1 çuval gubreden farkı yok gözümde,hoca neden tutuyor anlamıyorum faydalarını geçtim zararları var ikiside mental olarak sorunlu
Kutucu ,bizde pek çok bölgede fayda sağlar bencede çünkü necati ateş gibi topu alınca kolay ezmiyor
Aslında hoca bence 9.5 aramıyor hem kanat hem forvet oynayan allrounder birsey istiyor ,sanki gouiri bize girecek diye hissediyorum

Kutucu Oğuz Aydın’ın başka bir versiyonu. 25 yaşlarına gelmiş süperlig takımında oynayan gurbetçi profili. Akbaba da öyleydi. Bilemiyorum, bunlar çok potansiyelli olsa Avrupa’dan süperlig gelmezlerdi gibi geliyor bana.

mesafe de yok ki sıfır yerli ile oynama imkanı varken adam 4-5 yerli ile oynuyor
transferde mesafeli bence

2,5 yılda aldırdığı yerlilere baktığımızda da görülüyor bu

ben hocanın yerli transferlerde alt yapıya önem verdiğini düşünüyorum.

barış ve kero ztn kendi döneminde alınmadı.

eyüp, gökdeniz, halil, yusuf tecrübelilerde de bu kriteri var bence, kaan, kerem, günay

1 apo istisna sanırım.

bizim alt yapı çocukları ayrı tutuyorum

Kutucu Oğuz Aydın’ın başka bir versiyonu. 25 yaşlarına gelmiş süperlig takımında oynayan gurbetçi profili. Akbaba da öyleydi. Bilemiyorum, bunlar çok potansiyelli olsa Avrupa’dan süperlig gelmezlerdi gibi geliyor bana.
Abi Kutucu muhtemelen milli oyuncu olacak, öyle boş beleş bir oyuncu değil.
Ayrıca biz gelsin takımı ipten alsın demiyoruz rotasyon oyuncusu olacak. Rekabete girer baktın yanıyor adam Osimhenle oynatırsın abi. Baktın uçup kaçan bir adam değil kenarda dursun, birkaç pozisyonu yedekliyor adam. Ayrıca şutu var adamın yedekte böyle bir adam yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt