Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkanı Dursun olanın sonunu 2016 da gördük

Başkan Dursun değil Erden’di.

Dursun ego yaptı

Gitti doldurdu nerede GSYİAD’lı varsa kulüp yönetilmek yerine kendi içinde savaşıyor.

Savaşacağınız şey çıkartıp ben 10 veriyorum sende ver 20’ye alalım demek.

Birbirinizi bozmak değil.

Erden Timur'un hataları vardır tutmayan transferleri olmuştur ama hiçbir zaman işin şov tarafında olmadı.13.takımı şampiyon yaptı hoca dedi icardi dedi muslera dedi.Havaalanında bir kere transferin yanında poz verip atkı salladığını hatırlamam.Samimiydi her seyden ote gercekten bu adam taraftar gibi dusunuyordu isin şov tarafında hic yoktu.Maşallah digerlerinin bi toplanıp kupa kesmedigi kalmisti.Psikolojiden zaten zerre anlamıyorlar.Ölmuş bitmiş neredeyse hocasını kovacak taraftarlarının birbirine saldırdığı camianın salak salak hamlelerle kenetlenmesine müsaade ettiler yeniden

Halen diyorum Skriniar'a sokayım

Bonservisle alacağımıza almamak daha iyi ama 2.5 aydır gece gündüz bitti haberleri servis ediyorsun hadi diyelim şu ana kadarda yem olarak kullanmış olduğumuzu varsayalım halen başka bir oyuncuyu bile kadroya katamamışız.

Şimdi mesela X bir kulüp olsam stoper fiyatına 15 çekiyorken 20 çekerim çünkü el mecbur kalacak olay bundan ibaret her türlü yağlı yağlı kazığa oturacaz.

Elleri ovuştura ovuştura fiyatı üstüne koyarım ne de olsa el mecbur...
Daha 1 saat önce söyledim Sami Yen'de aynı olayı demiş alternatifi bile hazır değilmiş.

Zaten mantıksızlık burada 1.5 ay yem olarak kullansan B planını çoktan birini bitirdin demek ki planın yok ki tek plan üzerinden ilerledin.

Sorun tam olarak bu yine gidip menajer kucağına bırakacaklar.

Tansel kim abi bu herifede neşen bu kadar misyon yükleniyor her dediğine itibar ediliyor

Duyumcu muhabir tayfanın işler iyi giderken yönetimdeki herkesi yalayıp ilk olumsuzlukta taraftarın önüne atması büyük iki yüzlülük. Bunların ne oldukları hep belliydi zaten şimdi çıkıp biz kulübü düşünüyoruz ayağı çekmesinler.

Onde goturdugumuz ama galip bitiremedigimiz maclarla dolu bir sezonun ilk yarisini onde bitirmis olmamiz hic bir sey ifade etmiyor.
Olur mu öyle şey, futbolcularımız çok formda, 6 puan öndeyiz.

Tff-mhk bize düşman değil, becerikli bir yönetimimiz, güçlü bir yedek kulübemiz var. Her şey yolunda.

Oturumu bugünlük kapatıyorum, iyi şeyler gelmeyecek. Sakinleşmek için uzak kalmak lazım.
Eric Cartman Lol GIF by South Park

Güzel yanı camia diken üstünde günaydın postu gelmemiş bir şekilde toparlanacaz bakın görün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt