- 1 Mayıs 2018
- 57.834
- 48.610
- 3.873
baskan bankalar birliginden cikarsin samp yapsin
sonra yeni yonetim gelsin
sonra yeni yonetim gelsin
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün tepkilere aşırı reaksiyon vererek.ne yapmış da taraftarı suçlamış?
13-15 falan bu kadar çok takınıldığına göre benim de içime şüphe düştü zorunlu olmasa bile şu kadar maç oynarsa almak zorundasınız gibi bir madde olma olasılığı çok yüksek. Büyük salaklık olur.zorunludur lan belki
ne yapsın sessizce çıksın mı?Dün tepkilere aşırı reaksiyon vererek.
Faydalı transferi 1 ise faydasız transferleri 10durSkriniar filan geçtim bu scout ekibi ne iş yapar kırk yılın başında 1 transfer yapılıyor tutunca övülüyor tutmazsa övüldükleri üzerinden övülüyor.
Stoper mi bek mi daha onu bilmiyorlarki. Kendileri karar veremiyor. Eger 4lü ile devam edeceksek bek'i almak daha elzem.Skriniar Fb'ye gitti diye yangın olmuyor, Skriniar madem olmadı hemen alternatif isimle anlaşırsın ortada yangın vs olmaz. Yönetim beceriksiz.
Zorunlu satın alma maddesi ile almışlar o yüzden kontenjan işinden yırtmışlar ki. Bizim yönetim kötü Fb'nin yönetim o kadar para harcıyor biraz akıllı davransalar çok başka şeyler yapabilecekken onların yönetimde bazı yönlerden bizimkilerden de kötü.Yakupun dedigi israci oldugumuzu sanmiyorum skriniar transferinde. Bu yüzden transfer calimi olarak saymiyorum. Bu maliyetlerle asil kendileri calimi yedi farkinda degiler. Calim adina herifin yarim sezon 5m€ luk maasini ödeyecekler. Uzun zamandir da oynamiyor fos cikarsa sasirmam.
Stopermi bekmi bire o var. Bence sag bek daha gerekli.Skriniar gitti bitti diye bir şey zaten yok dünyada başka stoper mi yok var ama bu yönetim mi asıl sorun burada...
Ahı var
![]()
lan defansı manav dükkanına çevirmişsin. Kiwi kim?Muslera
Emerson Sanchez Kiwior Jakobs
Torreira Sara
Barış Transfer Yunus
Osimhen
Günay
Sallai Kaan Abdülkerim Eren
Berkan Transfer
Transfer Mertens Ahmed
Batshuayi
+3.Kaleci, Metehan, Demirbay
OUT: Nelsson, Jelert, Ziyech, Yusuf, Icardi.
5 yabanci + Eren + Ahmed = 7 transfer
@Umut Işık
Aha sonunnda jsjs
Sağ bek net olarak hatta bana kalsa stoper almam gider Emerson'un üstünde bir sağ bek alırım.Stopermi bekmi bire o var. Bence sag bek daha gerekli.
yediler bu adamı o 3 lü.yav ne alakası var emrahım ya