Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dur daha karpuz kesecez bugün uzun olacak.
Pasta kesmeye dönmesin üstad
Bill Murray Eating GIF

karakullukçu bu tip günlerde 1 yerine 5 söyler az biraz da mabadından ekler ki yangın daha da körüklensin

Muslera bile şapkasını önüne koyup kendini eleştirmeyip taraftarı suçluyor.

Ulan sene başından beri gelen her ilk top gol oldu bir kez çıkıp hem takım hem taraftar adına özür dile takımın emeği benim yüzümden gitti de kaptanlık yap abilik yap takımın kaptanı bile yönetimi gibi oldu.

Iyi veya kötü transfer umrumda degil. Herifler tek tek oyuncuları uçakla indiriyor erkenden.

Biz nah yaparız adam gibi transfer bu kafayla. Bir iki hafta önce demistim yine diyeceğim. Yaz transfer sezonunun son günlerindeki skandalların part 2'si geliyor.

Kepaze yönetim. Başlarım yapacaginiz ise

Biz aylarca bir adamın peşinde koşup onu da alamıyoruz, elin adamları iki günde istediği adamı indiriyor.

Skriniar’ın gelmemesi açıkçası sıkıntı değil ama yöneticiler beceriksiz. Bizim bu transfer sürecinde alacağımız oyuncuların yaşları 25’i geçmemeli.

Dursun ve yanındaki ne işe yaradığı belirsiz birkaç şahıs derhal kulüpten postalanmalı. Galatasaray'ın en büyük rakibi bu yönetimdir

Muslera bile şapkasını önüne koyup kendini eleştirmeyip taraftarı suçluyor.

Ulan sene başından beri gelen her ilk top gol oldu bir kez çıkıp hem takım hem taraftar adına özür dile takımın emeği benim yüzümden gitti de kaptanlık yap abilik yap takımın kaptanı bile yönetimi gibi oldu.
ne yapmış da taraftarı suçlamış?

Bu arada gazetecilere de laf atmak manasız. Sonuçta onlara bu haberleri bizim yönetimdeki beceriksizler servis ediyor.

Ben gazeteci olsam Galatasaray transfer haberi girmezdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt