Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu da yanlış planlama oraya sol ayaklı hava toplarında iyi iken yavaş olmayan biri lazım o zaman. Skriniar sadece hava toplarında iyi sorunlarımızın çoğunu çözemezdi yanlış planlama işte.bence hoca dörtlüyü bozmayacak. skriniar'ı apo'nun yerine sol stoper olarak düşünüyordu
Tabiki çok ciddi katkı veriyorlar.yalnız yunus için 2.2 milyon maaş düşünmek bile korkunç bir şey yav
keza barış için de
bu adamların hiçbir hedefi kalmaz bu paralarla
yunus 50 milyon TL barış 60 milyon TL maximum
öylede oynamiyorlar artık onu 3 luye donduler yaSol kanat Tadic
Kızdığım konu şu herşetine katılıyorum ama muslera olayı nasıl çözülecek bu durum çözülmezse süreç götün götün gidecek dahaBosuna panik ediyorsunuz perisan oluyorsunuz
Transfere ihtiyacimiz varmi evet var
Biz elimizdeki oyuncu grubuyla lig de ve avrupa da siralama olarak iyi duruma getirdik
Dar kadromuz var ve bunun icin takviye gerekiyor cünkü agustos ayindan bu yana ayni oyuncularla oynuyoruz,diger oyunculari maclarin son dakikalarinda oyuna aliyoruz cünkü maca basladiklarinda etkili olamiyorlar
3 takviye ile kadro genisleyecek ve bazi oyuncularimiz rahatlayacak cünkü fiziksel olarak tükendiler
Bu yüzden rahat olun
Yangin iyidir yönetim’i baski altina alir ama sampiyonluk gitti bizden birsey olmaz gibi abartili sacmaliklara da bir son verin
En son kasimpasa macindan sonra diyordunuz bunlari ve takim puan farkini acti
Citirin instasi?Ofiste armalı kıyafet giyindik diye uyarı yedik ama dert değil. Aslolan Galatasaray.
Ağız yapını serbay şenkala benzettim reisOfiste armalı kıyafet giyindik diye uyarı yedik ama dert değil. Aslolan Galatasaray.
Kıvrımların parıldıyor demekŞef gümüş kıvrım ne yav
Geçen sezonun ilk dönemi Kerem ve Zaha'dan, ikinci dönemde de son haftalarda Barış ve Ziyeş'ten ekstra katkılar aldık. Farklı dönemlerde hep birbirlerinin eksiğini kapadılar. Bir tek Tete konusunda patladık, o transfer de kağıt üstünde en mantıklı duran isimdi.Geçen sezon sonunu düşünelim kenarda Zaha tete Kerem aktürkoğlu falan vardı
Kulübeyi çok es geçtik