Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.640
- 101.830
- 5.238
Bct osuruyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nah tamamdıBurhancan Terzi: "1 ay önce 2 transfere tamamdı herkes ?."
Ağız yapını serbay şenkala benzettim reis
Yoo degildik yine en az 4 du 2 transfere tamam olacak kadro mu var elimiz de lan yazin sanki iyi bir donem gecirmis gibiBurhancan Terzi: "1 ay önce 2 transfere tamamdı herkes ?."
bunun gibi mallarda yangına sebep yok diyor.Kardeşim ben zaten ömrü hayatımda burdaki birçok renktaşımız gibi yaşı 60+ olanları ayırıyorum ömürlerinde en kötü 2 senede bir şampiyonluk görmüş.Herkezin yangın sebebini bilmem benim yangın sebebim ben avrupada başarı istiyorum açıkçası şampiyonluk tabiki mutlu eder ama hiçbir şampiyonlk avrupada yapılacak bir yarı final kadar mutlu etmez beni.Sebebim bu çareside belli bence stoper kaleci sağ bek ve orta saha yeterli ama orta saha istemeyen inatla okan ise bunlara ilave olarak ufku geniş bir hocada lazımBurhancan Terzi: "Galatasaray 6 puan önde neyin yangını kardeşim bu, tam Galatasaray düşmanlarının istediği şu an yapılıyor."
Ben 5 diyordum onda bile 7'ye çıktım.Yoo degildik yine en az 4 du 2 transfere tamam olacak kadro mu var elimiz de lan yazin sanki iyi bir donem gecirmis gibi
O abini gördüğüm yerderahat bırakın abi haluk abiyi
herkes üstüne gidiyor
İbrahimin şunu bunu yürütüyor diye konuşuyor.Burhanı mamalamış İbrahim belli ki.
Olum bunlar kendilerini o kadar zeki sanıyor ki işte buna deli oluyorumYoo degildik yine en az 4 du 2 transfere tamam olacak kadro mu var elimiz de lan yazin sanki iyi bir donem gecirmis gibi
Gelirse o dediklerin rotasyon olyuncusu olur.Bu Ahmed kutucuya bir ben isinamadim heralde...Rotasyon için böyle birine ihtiyaç vardı ben maliyet kısmıni dert ediyordum.. 10 falan korkunç rakamlar Ahmed için 5-6 yani en fazla olması gereken..
Baktığında böyle yunus kerem barış gibi bariz öne çıkan farklı bir özelliğini göremiyorum..Sanki biraz Akbaba gibi skora yatkın şutları iyi ama ahım şahım bir meziyeti yok..