Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.640
- 101.830
- 5.238
Bct ye sponsor olmuşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk defa Hüsnü AyabakanBu Ahmed kutucuya bir ben isinamadim heralde...Rotasyon için böyle birine ihtiyaç vardı ben maliyet kısmıni dert ediyordum.. 10 falan korkunç rakamlar Ahmed için 5-6 yani en fazla olması gereken..
Baktığında böyle yunus kerem barış gibi bariz öne çıkan farklı bir özelliğini göremiyorum..Sanki biraz Akbaba gibi skora yatkın şutları iyi ama ahım şahım bir meziyeti yok..
domaltırız bunlarıMika Dzeko
Tadic Amrabat Fred Cherki
Kostic Dijiku Skriniar Osayi
Livakaovic
Vay babayin
egemen beni seni +44 göbekli hafif kel biri sanirdim.Ofiste armalı kıyafet giyindik diye uyarı yedik ama dert değil. Aslolan Galatasaray.
4'lü oynayacaklarını sanmam muhtemelen 3'lü için hazırlık yapıyorlar.Mika Dzeko
Livakaovic
Vay babayin
egemen beni seni +44 göbekli hafif kel biri sanirdim.
hadi lan oradan, yedek sol bekimiz kim? bir söylesin bakalim.Burhancan Terzi: "Eren Elmalı'da Abdullah bey görüşmeleri yaptı daha sonra başkana bıraktı zaten bu transfere gerek yoktu."
1vs1 de sansin zir iriyim ben 100 kilonun ustundeyimkel sayılırım ama göbek yok. Yaş da zaten ne yazıyorsa o
Birbirinin işlerine hep taş koyuyorlarmış.Transfer görüşmesi dağılımı mı?
Carlos neredeMika Dzeko
Livakaovic
Vay babayin
Haluk'a sallıyor. Çete dediği de eskiden Seten ile yine iş tutmuştu Haluk Bip vardı.Burhancan Terzi: "Galatasaray'ı yeniden kaosa sürüklemek isteyenler, yanında gözüküp eski bilmem ne çeteleri yine harekete geçti."
hahahhaha burhan badem biyikliya destekliyorsa
demek ki yonetimdeki kaynagi iboydu
Benim rütbem nedir?