Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yedekler,Eyup,Hamza,Jelert,Salai Kerem,Berkan,Batshuai 11 disinda adam yok,sag bekin devsirme sıkıntı, Jakobs sakatlanma riski yuksek,bir Nelson girse tamam derim. Icardi sakat ve hala transferde acelemiz yok denilemez

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ortasahada cacıkinho falan var diye adam almayacaklar bide

Kaliteyi arttırmalıyız kadromuz yetersiz

bu forumda 100 kere söylüyorum benim kadar değinene olmamıştır belki de ki hocanın da teşhisi koydupunu düşünüyorum bu isimleri ikinci yarı çıkararak ve oyun gücümüzü 5 kat yükselterek

Kaan-apokerim ikisi anca yarım adam ediyormve temposuzluklarıyla oyuna ket vuruyolar mertens seviyesinde olmadıkları için de bu durum sırıtıyorne yapıp edip bu adamları 11 den kesecek formülü bulmamız lazım jakobs sol stoper olur sağ stoper mi alınır yoksa 2 tane mi alınır bilmem bu adamları 11 de ne kadar az izlersek o kadar lehimize gerekirse tek stoperli oynarım bu adamları oynatmam o kadar keskin bir karar alınmalı

mertens gün geçtikçe geriye gidiyor ki normal adamın yaşı belli sara yokken oynayan oyuncular fecaat lucas'ta düşüş var oraya birin almamak akıl tutulması olur

Osimhen e sallayanlara Cagne lazım abi bu takıma prime ibrahimovic de koysan onu da Serdar dursun yaparız biz. Rezil bir kafa tam antu kafası.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7B422034-A486-40E1-A987-3BDFD01EFFD2.webp

Yusuf demir neden yabancı kontenjaninda tutulur? Ziyech kadro dışı ise neden fesih yok hala ? Nelson durumu nedir? Yonetim ancak şov peşinde. Inanilmaz yeteneksiz bir yonetim var. Yine hersey için geç kalacaklar. Orta saha, sağ bek, kanat , forvet ve nelson gidecekse stoper lazim. 4-5 net hamle gerekli iken orda burda şov yapmaya devam etsinler.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt