Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.269
- 24.318
- 3.093
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son vurusu okadar kötü degil. Gördük gecen hafta. Asil sorunu karar mekanizmasi. Ilk yari girdigi pozisyon trk vurustan gol atmaya ugrasiyor. Etrafinda kimse yok. Orda topu indirse atacagi köseyi kendi secebilir.Üstat bizim ihtiyacımız olan profil bir tane barışın olucak ama bir tane de böyle atalantada ki lookman gibi mi diyeyim bizdeki eski prime bruma veya rodriges mi diyeyim öyle de bir adama ihtiyacımız var, barış tipik güreşci, mesala barışın kıvrak bir stepover çalımı ile bir adamı geçmesinin mümkünatı yok. Gol vuruşuna yukarıda psikolog falan önermişler şaka gibi herifin genlerinde o özellik yok barış sabaha kadar topa vursa o özellik düzelmez sabri de kerem de düzelmeyen şey barışta mı düzelecek. Barışı böyle kabul ediyorum ben, ama bir tane de siyahi kanat oyuncusuna gerçekten ihtiyacımız var
7 eksik var, en az 2 yerli oyuncu getirmek sart. bu transferleri yapmazlarsa tarih affetmez.Geçen dönem 6 oyuncu aldık ikisi jelert ve sallai. Aldıkları oyuncu kötü çıkıyor mevzu bu
Anlatamadım ya. 2 tane maçı çözecek azman gibi sadece koşan herif alınmalı. Bats deneilen adam koşmuyor bile. Kanattan barış harici koşabilecek bir herif yok.Katılmıyorum malesef. Bizim en 4 iyi oyuncuya bir tane de mertens kadar iyi oyuncuya ihtiyacımız var
Herkes senin dediğine gelecek amcaoğlu, bunlar transfer falan yapamaz , Osimhen piyangosu yanıltıyor milleti , ancak Sallai Jelert gibi vasat adam getirebilirlerİtalyada Londrada futbolcu ikna etmesi gerekenler Mersinde kebap yiyordu!!!!
Erden Timuru transfer et önce dursunnnnn!!!!
senin bu vasatlarla başkanlık dönemin uzun sürmez!!!!
Yaw aslında 2 6 2 gibi oynayıp Davinson orta sahaya Torreira da hafif önde press yapsa daha çok top kazanırız.Torreira ikinci yarı muhteşem oynuyordu
önde takım halinde çıkarmadık hatayı TORREİRA ÇIKANA KADAR!!!!!!!!!?!
çocuk tüm topları tüm topları topladı atak üzerine atak yaptık ama nerede tamda setde 6 numara pozisyonunda tıpkı ilk sezonunda olduğu gibi!
önde oynadığımızda Torreiranın kerameti ortaya çıktı yine!!!!
Ben daha galatasarayın tam kadroyla lige girdiği görmedim, hep bir yerler boş kalıyor7 eksik var, en az 2 yerli oyuncu getirmek sart. bu transferleri yapmazlarsa tarih affetmez.
Fırsat transferlerini doğru yerde ararsan bulursun kanks.Biz işi menajerlere bıraktık.Tepkiler fazla gelince taraftarlardan almak istediler aldılar Sallai'yi..fırsat transferi diyince takımında istenmeyen çöp oyuncu geliyor aklıma
Cizgi degilki gözle görülür ofsayt olmadigi.Fenerliler gibi var cizgisiyle kavga etmeyelim lutfen