Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Torreira ikinci yarı muhteşem oynuyordu

önde takım halinde çıkarmadık hatayı TORREİRA ÇIKANA KADAR!!!!!!!!!?!

çocuk tüm topları tüm topları topladı atak üzerine atak yaptık ama nerede tamda setde 6 numara pozisyonunda tıpkı ilk sezonunda olduğu gibi!

önde oynadığımızda Torreiranın kerameti ortaya çıktı yine!!!!

Üstat bizim ihtiyacımız olan profil bir tane barışın olucak ama bir tane de böyle atalantada ki lookman gibi mi diyeyim bizdeki eski prime bruma veya rodriges mi diyeyim öyle de bir adama ihtiyacımız var, barış tipik güreşci, mesala barışın kıvrak bir stepover çalımı ile bir adamı geçmesinin mümkünatı yok. Gol vuruşuna yukarıda psikolog falan önermişler şaka gibi herifin genlerinde o özellik yok barış sabaha kadar topa vursa o özellik düzelmez sabri de kerem de düzelmeyen şey barışta mı düzelecek. Barışı böyle kabul ediyorum ben, ama bir tane de siyahi kanat oyuncusuna gerçekten ihtiyacımız var
Son vurusu okadar kötü degil. Gördük gecen hafta. Asil sorunu karar mekanizmasi. Ilk yari girdigi pozisyon trk vurustan gol atmaya ugrasiyor. Etrafinda kimse yok. Orda topu indirse atacagi köseyi kendi secebilir.

Lan şuna Uganda liginde bile penaltı verirler be Allah bildiği gibi yapsın sizi

Haftaya biz konyayi yenip febe göztepeye puan kaybetmeli ki bugunki puan kaybi dengelensin

Katılmıyorum malesef. Bizim en 4 iyi oyuncuya bir tane de mertens kadar iyi oyuncuya ihtiyacımız var
Anlatamadım ya. 2 tane maçı çözecek azman gibi sadece koşan herif alınmalı. Bats deneilen adam koşmuyor bile. Kanattan barış harici koşabilecek bir herif yok.

Tek özelliği koşan adam lazım 2 tane bu çözemediğin maçları çözecek hamle çünkü kontra yapamıyorsun. Keremi falan gömdük durduk ama kerem gibi dripling yapabilen bir herif lazım.

3 tane de kaliteli adama da ihtiyacımız var buna katılıyorum bunlardan teki bek yada koridoru komple kullanacak adam olmalı.

Lemina olmazsa olmaz. 3. adamı da bulsunlar.

İtalyada Londrada futbolcu ikna etmesi gerekenler Mersinde kebap yiyordu!!!!

Erden Timuru transfer et önce dursunnnnn!!!!

senin bu vasatlarla başkanlık dönemin uzun sürmez!!!!
Herkes senin dediğine gelecek amcaoğlu, bunlar transfer falan yapamaz , Osimhen piyangosu yanıltıyor milleti , ancak Sallai Jelert gibi vasat adam getirebilirler

Torreira ikinci yarı muhteşem oynuyordu

önde takım halinde çıkarmadık hatayı TORREİRA ÇIKANA KADAR!!!!!!!!!?!

çocuk tüm topları tüm topları topladı atak üzerine atak yaptık ama nerede tamda setde 6 numara pozisyonunda tıpkı ilk sezonunda olduğu gibi!

önde oynadığımızda Torreiranın kerameti ortaya çıktı yine!!!!
Yaw aslında 2 6 2 gibi oynayıp Davinson orta sahaya Torreira da hafif önde press yapsa daha çok top kazanırız.

Kulüp olarak götümüz de nirvanadaydı.

Başkanımız bir müjde verecek değil mi yalaka metin.

2 SENEDİR ÇIKACAĞIN BANKALAR BİRLİĞİNİ MÜJDE OLARAK VERİN.

2 senedir alacağın bek oyuncusunu almayın sakın. Her şeyi en az 1 sene geriden geliyor rezil herifler.

Üm*t denen bir karaktersiz var bunlar annesini çoluğu çocuğunu kumara harcayan sonra malafatını yalarım diyen şahsiyetsizler
Bunlar para için anasını karısını satacak karakterdeki şerefsizlerdir

Şimdi sevinin ama mayısta annenizin karınızın içinde bir şeyler olursa ağlamayın şerefsizler

Devre arasında iyi topçu alabilmek mucize olur, çok da bir beklentiye girmemek lazım, kiralık bir sağ bek ve orta saha alıp ya tutarsa derler olur biter, diğer türlüsü daha büyük risk. Avrupa Ligi hedefi falan bunlar da gerçekçi değil şu görüntüyle. Oyunumuz kötü olduğundan demiyorum, bizim oyunumuzda b planı bile yok, Hatay'a da Tottenham'a da aynı topu oynuyoruz, o yüzden illa biri gelir haşamat eder gider, fazla kasmamak gerek.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt