Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta sahaya gerek yok diyen arkadaşları piste alalım söyledik bunun olacağını he bunlar normal şeyler Şuan abartıldığını düşünüyorum illaki sezon içinde kaybettiğin berabere kaldığın maçlar olacak bu insanlar robot değil haftalardır bu adamlar rakibe karşı oynuyor hakeme karşı oynuyor rakip camiaya karşı oynuyor ne olursa olsun destek olun

Bu bitik dybala dün hataya 2 tane golü üfleyerek sallardı. Demiyorum bunu alalım diye tabi ama kalite, oyun zekası ve teknik son dönemlerde çok gözardı edilmeye başlandı şu koşan oyuncu sevdası yüzünden.
İcardi yerine şu anda nerede oynadığı belli olmayan şamar diye bir adamı isteyen kitleye böyle şeyleri anlatamazsın renktaş.

Yav dybala bir kere Arjantin’li. Bu adamın tutmama ve burada yatma ihtimali var mı ?? Futbolun doğasına aykırı

Takım yenilmediğü sürece sorun yoktur Hatay gibi takım bize hep ters geldi böyle bir kaç düşüş maçımız olacaktır olmasıda normal futbolcunun üstümdeki rehaveti alır

Bu arada İlkayı istiyorum artık yarın gelsin başlasın Demirbay denen ruhsuz da gitsin herif kağnı gibi ben ondan hızlıyım yavb

Çok seviyorum ama hocamada bir eleştiri 4 lü oynayacaksan 4-3-3 oyna hocam merkezi kalabalık tut

Hatay beraberliği çok iyi oldu şu transfer sürecinde.
Eninde sonunda düşüş olacağı belliydi bir nokta da patlak verecektik sezon içinde böyle maçlar olur çıktığın her maçı alamazsın real Madrid bile yeniliyor abi illaki berabere kalırsın yenilirsin önemli değil bunlar gözümde motivasyon kaynağı lazımdı takıma

Hala Mika peşinde falan koşuluyor sanırsam.

Belli ki verecek bi 25 milyon euro var.

Lütfen şu takıma 25 milyona 3-4 tane alternatif sağlayacak oyuncu alın.

10 milyona çözersin Romulo'yu. Geri kalan 13-15 milyon euro'ya da hem bi sağ bek, hem alternatif orta saha çözersin.

takıma acil kanat alınması lazım

Duygusal davranmamız ileride bizi daha çok hırpalar. Bizim takımın bugu belli. Savunmamız arkasına uzun top atılıp Kaan, Apo gibi temposu düşük ve hız olarak da zayıf oyuncular üzerinden sürekli adam kaçırma. Devre arasında orjini sağ bek olmayan Sallai ile nerede oynadığı hiç bir zaman belli olmayan Berkan bu iki oyuncunun yerini alınca takım 2 tık yukarı çıkmaya başladı. Bu yüzden bizim acilen sol stopere tempolu oyun bilgisi yüksek bir oyuncu bulmamız şart, bir sağ bek almamız şart. Sallai'yi önde Barış ve Yunus'a alternatif gerekirse dönüşümlü oynayarak rotasyona sokup ikisine de tehdit oluşturmak lazım. Biz bu neşteri yakın zamanda vurmazsak üzülen yine biz olacağız. Bizim takımın tempoya ihtiyacı var. Gol bir şekilde gelir. Ha bir de orta sahaya Lemina gibi bir oyuncu şart.

Sağ bek önerim Gaston Martirena. Gidip de 9 milyon euro verip oynatmadığımız oyuncu aldık. Hem 3lüde hem 4lüde rahat rahat oynayacak, oyun bilgisi yüksek fizik kalitesi iyi, temposu yüksek. Belki boy pos olarak muazzam bir oyuncu değil ama bizim oyunumuza cuk oturacak bir tipte.

Son düzenleme:
Apo ve kaan hava toplarinda cok iyilerdi sanki o ozelliklerini komple kaybetmis gibiler birkac mactir

Ben yılbaşında falan yine yükleme yapıldığını düşünüyorum oyunculara. Sezon başı kampı seviyesinde olmayabilir ama biraz yükleme yaptık gibi. Ağır fizikli adamlarımız Okan Hoca'yla o her sezon başı olan o yavaş, ağır, zıplayamayan, hızlanamayan hallerine geri döndü. Hücumcuların keskinliği geriledi. İkili mücadele kazanam oranlarımız düştü. Yine de 2. yarı yüksek tempo 80'e kadar olan performansımız umut verdi. Yavaştan yüklemenin etkilerini aşıyor olabiliriz.

Tek kurtuluşu var bu kulübün

Taraftar bunun farkına varana kadar yaşayacağımız her musibet hayırlı sanırım

Erden ağabey...

''Gsyiad'' nerede Akp ile zengin olmuş adam var oraya doluşmuş.

Gs lisesinin tam zıttı

1 tane bile kültürlü, ne konuştuğunu ne ysptığını bilen adam yok.

admin ile birlikte sizleri uyarmıştık bu toplulukdan

ne yazık ki şuan kulubun üzerinde tam kontrol sağladılar ve gs genetiğine tam ters adamlar!!!!

Ali Dürüstlerden Hatipoğlularına düştük!!!!

Bu adamların cahil kibirleri başımıza işde açacak gibi!

Brugge Skov Olsen'i 14 milyon euroya bırakmış. Belki sözleşmesi bitiyordu, tam olarak bilmiyorum. Bizim elimizde böyle bir oyuncu olsaydı ve 14'e yönetim bırakmak zorunda kalsaydı buralar yangın yeriydi. Madem hücum oyuncusu arıyoruz komple bir hücum oyuncusu. Hem oynar, hem oynatırdı. Mikautadze için o paraları vermektense Skov Olsen'e 14 vermeyi tercih ederim.İkisi evet farklı oyuncular biri santrfor biri kanat oyun kurucu ama bizim santrafordan çok oyun kalitemizi yukarı çekecek oyunculara ihtiyaç var.

bu barıs a 10-15 veriyorlarsa göndermeyenin kafasına sıcayim. mal bu fazla ümit bağlamayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt