Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.747
- 20.935
- 2.233
Disasi'yi hem biz hem Atalanta istiyormuş. Büyük ihtimal onlara gider
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
, o paraya aliniyorsa alalim falan gibi dusunceleri de unutalim. Zaten sezon sonu Ingiltere'den veya PSG gibi takimlardan biri alacaktir onu.. Yasi dandik super lig'de oynamasi icin fazla genc, hani soyle 29-30 olsaydi belki ciddi sansimiz olabilirdi ama o istedigi macerayi daha yasamadan Turkiye'de uzun yillar kalmak isteyecegine ihtimal vermiyorum. Ama elin ingilizi en kotu 50 milyon euro verir, sonra da gorurum ben o 20-30 anca edenleri ne diyecekler acaba.Antony, sezon sonuna kadar Real Betis'e kiralandi. Opsiyon yok.
[@MatteMoretto]
Oyuncuyu izledim bizim yönetim bunu alamaz. Osimhen gibi eline verirlerse öyle alirlarDisasi'yi hem biz hem Atalanta istiyormuş. Büyük ihtimal onlara gider
Bu herifi ciddi bir herif yaptınız alllah sizi ıslah etsinÇok basit goller yiyoruz. Transfer dönemi açılır açılmaz, sağ bek ve stoper uçakları inmeliydi. Birde Batshuayi kalan sigorta günlerini tamamlamak için gelmiş gibi. Gamsızlığı takımın da ahengini bozuyor.
Barışım, Hatay maçından sonra bokoto yemişişko gibiyimBu herifi ciddi bir herif yaptınız alllah sizi ıslah etsin
:red:Barışım, Hatay maçından sonra bokoto yemişişko gibiyim
kavga var