Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Disasi'yi hem biz hem Atalanta istiyormuş. Büyük ihtimal onlara gider

Osimhen'e gelirsek; yeni sezonda burada olmayacaktir yani 50 milyon euro verelim mi yok son Hatayspor macindan sonra bazilariniza gore 20-30 bile cok :asd: , o paraya aliniyorsa alalim falan gibi dusunceleri de unutalim. Zaten sezon sonu Ingiltere'den veya PSG gibi takimlardan biri alacaktir onu.. Yasi dandik super lig'de oynamasi icin fazla genc, hani soyle 29-30 olsaydi belki ciddi sansimiz olabilirdi ama o istedigi macerayi daha yasamadan Turkiye'de uzun yillar kalmak isteyecegine ihtimal vermiyorum. Ama elin ingilizi en kotu 50 milyon euro verir, sonra da gorurum ben o 20-30 anca edenleri ne diyecekler acaba.

Antony, sezon sonuna kadar Real Betis'e kiralandi. Opsiyon yok.
[@MatteMoretto]

Bu kifayetsiz yönetimi defetmek ilk iş olmalı. Takımın eksiği aylar öncesinden belli bu adi herifler fırsat transferi yapacaklarmış bana. Ilk hafta bir bek bir stoper imzalayamayan yönetim defolup gitmeli. Şeş kaza Osimhen gelmese sene başı şuan lig 3üncüydük.

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Çok basit goller yiyoruz. Transfer dönemi açılır açılmaz, sağ bek ve stoper uçakları inmeliydi. Birde Batshuayi kalan sigorta günlerini tamamlamak için gelmiş gibi. Gamsızlığı takımın da ahengini bozuyor.

Çok basit goller yiyoruz. Transfer dönemi açılır açılmaz, sağ bek ve stoper uçakları inmeliydi. Birde Batshuayi kalan sigorta günlerini tamamlamak için gelmiş gibi. Gamsızlığı takımın da ahengini bozuyor.
Bu herifi ciddi bir herif yaptınız alllah sizi ıslah etsin

Bu konuda BCT tarafındayım Haluk Yürekli'nin bu ne idüğü belirsiz algıcı, yalancı, zekası rambo okan seviyesinde olan amigo ile yayın yapıp başkalarına çatması boş iş. Kendi yayınlarında ne güzel konuşuyor Haluk ama karşısındaki adama mesela sen bir kulübü terör örgütü ile ilişkilendirmeye utanmıyor musun diyemedi mesela? Yada Fetöcü savcılarla tesisinizde maç yaparken kıbleniz neresiydi diye soramıyor?

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt