Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.857
- 20.594
- 2.333
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye olm oğuz için 6 verilmedi diye ortalık yanmadı mı burada ahmet oğuz denen olmamış hıyardan daha topçu.Kutucuya 6M ha
Deniz bitince bugunleri hatirlayip mevcut yonetime ana avrat sovulecektir eminim
Yapmazlar ki, olsa fena olmaz herhalde amaKutucu-Yusuf Demir birebir takas nasıl olur?
O halde üstüne Jelerti de verelimYapmazlar ki, olsa fena olmaz herhalde ama
Takımda bunu yapabilecek 2 adam var biri sallai diğer mertens.Bizim ceza sahasında yerden ortalarda bir de İcardi kendisini içeri girip dışa penaltı noktasına boşa iyi çıkarıp çok iyi pozisyon alıyordu. Şimdi bunu yapanda yok. Osimhen'in eksisinden biri de bu her arka direkte oluyor kendisi. İcardi'yi bu yönden de çok arıyoruz çok iyi pozisyon alıyordu hücumda.
O zaman AL için Kaan dışı bek kalmayacak, kadro yine yapboza döndü, var bir şeyler ama eksiğiz jsjsO halde üstüne Jelerti de verelim
Niye olm oğuz için 6 verilmedi diye ortalık yanmadı mı burada ahmet oğuz denen olmamış hıyardan daha topçu.
Ne alaka lanYusufa 6 verdik girdi.
Bu da mı girsin istiyorsun
Tamam kontenjan ayarlasınlar hepsinin dediği olsunPara sıkıntısı nakit sıkıntısı olayı yok bence eğer olsa makat için o paraları vermezdik, bizde esas sorun transfer için kapışma var herkes benim dedigm olsun derdinde
Yav ben yazın 1-2 milyona alınsın sözleşmesinin son senesi muhteşem galatasaraylı başkan yapsın bir güzellik dedim.Yusufa 6 verdik girdi.
Bu da mı girsin istiyorsun