Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
17798.webp

Hatay maçı 1-9 filan bitebilirdi. İş kazaları olabiliyor o yüzden

var böyle dönemler ve hiçbir şey inşaat ama hızlı bir şekilde çok ANKET baş bilmeniz gerekir barcelona futbol kalitesinde bir modeldir

Bizim ceza sahasında yerden ortalarda bir de İcardi kendisini içeri girip dışa penaltı noktasına boşa iyi çıkarıp çok iyi pozisyon alıyordu. Şimdi bunu yapanda yok. Osimhen'in eksisinden biri de bu her arka direkte oluyor kendisi. İcardi'yi bu yönden de çok arıyoruz çok iyi pozisyon alıyordu hücumda.
Takımda bunu yapabilecek 2 adam var biri sallai diğer mertens.
Mertens o pası atan adam olmak için çabalıyor, sallai ise bek oynuyor.

Bats yerine bu herif çift forvette oynatılsa bu golleri göreceğiz muhtemelen.
Vasıfsız yarasanın topuk paslarıyla kontra nasıl yenilir onu izliyoruz.
Galatasaray tarihinin en verimli yerlilerinden birisş olan keremi 10 tane hatalı pas yapıp kontra yedirdi diye itin şeyine soka Galatasaray taraftarı buna 9 puan kazandırdı hebele hübele yapıyor.
O 9 puanı en vasat olduğu dönemde yapan keremi yarasanın maaşını ödemek için sattık ya helal olsun bize.

Para sıkıntısı nakit sıkıntısı olayı yok bence eğer olsa makat için o paraları vermezdik, bizde esas sorun transfer için kapışma var herkes benim dedigm olsun derdinde

Antalyaspor, Emre Belözoğlu yönetiminde çıktığı ilk maçı kaybetti.

Havada bir loserlik kokusu var hayırlısı insallah

Eyüp başkanı bizim soyunma odasında bile vardı.
Madem öyle büyük Galatasaraylı Kutucu'yu 1 + 4 milyona kiralasın veya Yusuf Demir verelim.

Yusufa 6 verdik girdi.

Bu da mı girsin istiyorsun
Yav ben yazın 1-2 milyona alınsın sözleşmesinin son senesi muhteşem galatasaraylı başkan yapsın bir güzellik dedim.
Bana kalsa 10 milyona hayvani herifleri buluğ getirebilirsin.

Ama oradan 6 girmese başka bir yerden maaş olarak giriyor.
Sallai, bats heriflere maaş 7 milyon veriyoruz.
Daha rezalet durumlar var maalesef.

Bonservis belki geri dönüşü olur da maaş kulüp olarak bizi yok eden konu.

Yusuf +3 verilsin bana kalsa okeyim. Yada birileri Galatasaraylığını göstersin 3 milyon sponsorluk verip dünyanın aktif en iyi forvet oyuncularına sponsorluk yapıp reklam yapmayla olmuyor o Galatasaraylılık.

Bunlar illa bir stopere 15-20 verecekler herhalde kafaya takmışlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt