Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En nefret ettiğimiz kombin Cuma maçında puan kaybet 2 gün bekle ve bir şekilde kazansınlar hakem kolay takım va

geçen yılki deplasmanlarımızın da farkı yokmuş

çoğunu rahat kazandık, tam tersi içerde daha kötüyüz bence

1737310942775.webp

Son hafta alacağınız futbolcuyu bir tarafınıza sokun.
Nerede abi bu herifler transfer sezonu açılmamış gibi davranmalarının sebebi ne.

Soktuğumun yerinde kimse 20 milyonluk futbolcu yada üst düzey isim beklemiyor. Yedek yedeği geçtim bazı bölgelerde as adam yok lan takımda.
Dalga mı geçiyorsunuz siz

Nerede abi bu herifler transfer sezonu açılmamış gibi davranmalarının sebebi ne.

Soktuğumun yerinde kimse 20 milyonluk futbolcu yada üst düzey isim beklemiyor. Yedek yedeği geçtim bazı bölgelerde as adam yok lan takımda.
bu cidden saçmalık yaw

yaz dönemi değil ki bu haziranda adam getir demiyor kimse sana ama şu an lig oynanıyor ve ivedi şekilde adam lazım ya hani

Biraz daha puan kaybederim alirlar

Beceriksizler transfer yapin! Uefayi alacaz derken millet simdi lig sampiyonlugunu kaciracaz diye tırsiyor

2018'de küme düşen gençlerbirliğine 2-1 yenilmiştik ama şampiyon olmuştuk. Olur böyle şeyler
İnşallah yine oluruz ama ligi erkenden bitirip yalı çocuğuna ızdırap çektirme işini yine rafa kaldırdık ona üzülüyorum. Adım gibi emindim yarışın yine mayısa kadar süreceğini. Zaten hakemler taşıyor adamları bizimkiler de ikram yapıyor sürekli

Son gün Sallai geldiğinde herkes oh dedi çünkü hiç kimse alınmamış ve takım kel kalmıştı, gelinen noktada insanüstü performasnlar ile müthiş bir periyor çizdik ama peki sonrası? bunun devam edeceğini düşünen insanın aklı yoktur, bu takımın 3-4 tane net transfere ihtiyacı var ve Ocak 20 olmuş ciddileşen bir hamle bile yok yine son güne sıkışacak, yönetimin daima safındaydım ama eğer şu dönem kötü geçirirlirse ilk olarak karşılarına ben dikileceğim. Şu noktada karşı tarafın tüm pisliklerine rağmen 8 puandan allah muhafaza kötü bir şey yaşanırsa sokağa çıkamazlar.

ulan kendimi bildim bileli her sezon şu hatay deplasmanında nasıl ve niye azımıza sıçılıyor

bitmeyen 1 lanet

4 tane Fırsat transferi yapacağız son gün

bu cidden saçmalık yaw

yaz dönemi değil ki bu haziranda adam getir demiyor kimse sana ama şu an lig oynanıyor ve ivedi şekilde adam lazım ya hani
Ya bunlar geçen sene de aynısını yapmadı mı. Emir mi alıyorlar farkı kapatın diye dertleri ne.
Çıkıp uefa pastası kesen adam 3 tane oyuncuyu indirir.

Sonra taraftar cinnet geçirecek.

4-6 şubatı bekliyoruz

bu fenerlilerin hic yuzu gulmesin istiyorum. sonsuza dek izdirap ceksinler , her kaybedilen sampiyonlukla birbirlerini s..sinler , cok mu sey istiyorum?
Bende o moddayım o yüzden artık Avrupa filan çok umrumda değil bunların neslini tüketmeye oynayıp 10 sene üst üstte şampiyon olmalıyız fenerliler bittikten sonra ülke futbolu reform geçireceği için Avrupa'da da başarılar gelmeye başlar.

Bu beceriksizler transferin son günlerini bekliyor transferler için ya, asıl kaos ve yangın o zaman olacak. Okadar akılsızlar ki şunu öngöremiyorlar. Menajerlerin ve topçuların kucağına düşecekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt