Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 21.020
- 10.506
- 2.223
Yerli Mikataudze Ahmed Kutucu geldi mi
Cuma.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yerli Mikataudze Ahmed Kutucu geldi mi
bu cidden saçmalık yawSon hafta alacağınız futbolcuyu bir tarafınıza sokun.
Nerede abi bu herifler transfer sezonu açılmamış gibi davranmalarının sebebi ne.
Soktuğumun yerinde kimse 20 milyonluk futbolcu yada üst düzey isim beklemiyor. Yedek yedeği geçtim bazı bölgelerde as adam yok lan takımda.
Dalga mı geçiyorsunuz siz
Biraz daha puan kaybederim alirlarSon hafta alacağınız futbolcuyu bir tarafınıza sokun.
Nerede abi bu herifler transfer sezonu açılmamış gibi davranmalarının sebebi ne.
Soktuğumun yerinde kimse 20 milyonluk futbolcu yada üst düzey isim beklemiyor. Yedek yedeği geçtim bazı bölgelerde as adam yok lan takımda.
Izmirli ronaldoyu bekliyoruzYerli Mikataudze Ahmed Kutucu geldi mi
İnşallah yine oluruz ama ligi erkenden bitirip yalı çocuğuna ızdırap çektirme işini yine rafa kaldırdık ona üzülüyorum. Adım gibi emindim yarışın yine mayısa kadar süreceğini. Zaten hakemler taşıyor adamları bizimkiler de ikram yapıyor sürekli2018'de küme düşen gençlerbirliğine 2-1 yenilmiştik ama şampiyon olmuştuk. Olur böyle şeyler
Motivasyon ustası Cafer Beygeçen yılki deplasmanlarımızın da farkı yokmuş
çoğunu rahat kazandık, tam tersi içerde daha kötüyüz bence
Ekli dosyayı görüntüle 275515
4 tane Fırsat transferi yapacağız son günSon hafta alacağınız futbolcuyu bir tarafınıza sokun.
Ya bunlar geçen sene de aynısını yapmadı mı. Emir mi alıyorlar farkı kapatın diye dertleri ne.bu cidden saçmalık yaw
yaz dönemi değil ki bu haziranda adam getir demiyor kimse sana ama şu an lig oynanıyor ve ivedi şekilde adam lazım ya hani
4-6 şubatı bekliyoruzSon hafta alacağınız futbolcuyu bir tarafınıza sokun.
Bende o moddayım o yüzden artık Avrupa filan çok umrumda değil bunların neslini tüketmeye oynayıp 10 sene üst üstte şampiyon olmalıyız fenerliler bittikten sonra ülke futbolu reform geçireceği için Avrupa'da da başarılar gelmeye başlar.bu fenerlilerin hic yuzu gulmesin istiyorum. sonsuza dek izdirap ceksinler , her kaybedilen sampiyonlukla birbirlerini s..sinler , cok mu sey istiyorum?