- 26 Kasım 2012
- 185.607
- 258.301
- 5.998
benrahma gelse sukur edelim
demirbay fiyatına alıp kenarda barındırırım en fazla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benrahma gelse sukur edelim
asensionun pek sakatlık problemi falan da yok sanırımCherki sezon başında TR'yi istememişti o yüzden geleceğini sanmıyorum. Cherki- PSG, Asensio- GS daha oluru olan senaryo.
davinson, yunus, barış, osimhen, torreira, sara'dan herhangi 1ine uzun süreli bir şey olursa her maçta puan bırakabilir bu takım. sarasız 2 haftadır futbolumuz ortadabu takım transfersiz de şampiyon olur aceleye gerek yok
Skriniar osurursa Gs deKutlu Akpınar: "Skriniar, Galatasaray'ın gündemindeki birinci olmayı sürdürüyor. Hala görüşülüyor. PSG, sözleşmede kolay satın alma opsiyonu olsun istiyor."
7-8 milyon net alıyor sanırım yıllık. 1.5 yıllık kaldı sözleşmesi. PSG bonservissiz aldığı için orada sorun çıkarmaz ama imza parası ile Zaha civarı bir para ister.asensionun pek sakatlık problemi falan da yok sanırım
ama maaşı korkunç seviyededir mlsf
yabancı var götlerinde patlayacak farkında değiller6 Puan öndeyiz ama benim sıkıntım bu Tff ve Mhk Fb'yi sürekli kollamasına rağmen öyle 1 algı yapıyolar ki bunlar Maç'ı kazanınca hakemi de yenmiş gibi 1 hava oluşturuyolar.Tff başkanı sırf biz istiyoz diye Yabancı Var'ı getirmedi.Yabancı hakem kesinlikle glemeyecek dedi.Fb Ziraat Türkiye Kupası'ndan çekiliriz eğer isteğimiz yerine gelmezse dedi hemen Yabancı Var'ı getirdiler.Bu sezon eğer de şampiyon olursak 5. yıldızla taçlandırmamızın yanına bu etkenleri de unutmamak gerek ama benim her geçen gün Lig'in taraflı 1 şekilde gittiğinden dolayı şampiyonluk şansını az görüyom..
Kafa karıştırdı son cümle. Zorunlu isteseler tamam, bu şekilde işimize gelmiyor mu?Kutlu Akpınar: "Skriniar, Galatasaray'ın gündemindeki birinci olmayı sürdürüyor. Hala görüşülüyor. PSG, sözleşmede kolay satın alma opsiyonu olsun istiyor."
Kimsenin modunu düşürmek istemiyom kanks ama 1 Tff başkanının hakemler Galatasaray'ın rakibinin aleyhinde hata yaptı demesi normal miyabancı var götlerinde patlayacak farkında değiller
bugün o 2 golden 1ini iptal etmezlerdi minimum yerli var olsa
Satın alma şartlı diyor sanırım mesela 10-15 maça çıkarsa satın almak zorunda olalım gibi.Kafa karıştırdı son cümle. Zorunlu isteseler tamam, bu şekilde işimize gelmiyor mu?
Keşke olsaZiyech Başak veya bjk yaparsa şaşırmam.