Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kutlu Akpınar: "Skriniar, Galatasaray'ın gündemindeki birinci olmayı sürdürüyor. Hala görüşülüyor. PSG, sözleşmede kolay satın alma opsiyonu olsun istiyor."

Bizde transfer işini kim yürütüyor yav yapacak biri yok ki. Yine birilerinin son tercihiyiz ve bekliyoruz işte menajerlerinden haberleri.

Kutlu Akpınar: "Mikautadze hala Galatasaray'a gelmeye ikna olmuş değil. Olma ihtimali hala yüksek. Galatasaray, 21 milyon Euro üstünde bedelle Lyon ile görüşmelerini yaptı ama burada artık Mikautadze'nin kararı durumu belirleyecek."

6 Puan öndeyiz ama benim sıkıntım bu Tff ve Mhk Fb'yi sürekli kollamasına rağmen öyle 1 algı yapıyolar ki bunlar Maç'ı kazanınca hakemi de yenmiş gibi 1 hava oluşturuyolar.Tff başkanı sırf biz istiyoz diye Yabancı Var'ı getirmedi.Yabancı hakem kesinlikle glemeyecek dedi.Fb Ziraat Türkiye Kupası'ndan çekiliriz eğer isteğimiz yerine gelmezse dedi hemen Yabancı Var'ı getirdiler.Bu sezon eğer de şampiyon olursak 5. yıldızla taçlandırmamızın yanına bu etkenleri de unutmamak gerek ama benim her geçen gün Lig'in taraflı 1 şekilde gittiğinden dolayı şampiyonluk şansını az görüyom..

6 Puan öndeyiz ama benim sıkıntım bu Tff ve Mhk Fb'yi sürekli kollamasına rağmen öyle 1 algı yapıyolar ki bunlar Maç'ı kazanınca hakemi de yenmiş gibi 1 hava oluşturuyolar.Tff başkanı sırf biz istiyoz diye Yabancı Var'ı getirmedi.Yabancı hakem kesinlikle glemeyecek dedi.Fb Ziraat Türkiye Kupası'ndan çekiliriz eğer isteğimiz yerine gelmezse dedi hemen Yabancı Var'ı getirdiler.Bu sezon eğer de şampiyon olursak 5. yıldızla taçlandırmamızın yanına bu etkenleri de unutmamak gerek ama benim her geçen gün Lig'in taraflı 1 şekilde gittiğinden dolayı şampiyonluk şansını az görüyom..
yabancı var götlerinde patlayacak farkında değiller

bugün o 2 golden 1ini iptal etmezlerdi minimum yerli var olsa

Wahid mi olur A.Gourim mi olur Makatze mi olur Şerki mi olur artık biri olsun yeter 1 aydır transfer bekliyoruz başakşehir maçıyla beraber transfer sezonu açıldı eğer 1 tane adam getirmiş olsak tüm ivme arkamızda 2. yarıya giriş yapacaktık.

Şimdi Hatayspor'a puan kaybetmiş son dakika Demirbay apalayarak top kaptırıp az daha namağlup serisini bitiriyordu Jakobs yetişmese şu an yangın çok daha büyük olacaktı.

Bu takıma Icardi sonrası net bir bitirici gerekiyor gene takım 22/23 sezonundaki ilk 9 maç gibi gol kaçırma makinasına dönüştü o dönem Icardi 2-3 maç sonra form tutmuş çatır çatır koyuyordu.

Disasi-Davinson-Jacobs
Sallai -Torreira- Sara- Barış
Cherki - Yunus
Osimhen
As kadroya iki artı kutucu Lemina tarzı iki transfere iki kulvarda da geniş bir kadroya sahip olabiliriz ama nerde bu yönetimle

yabancı var götlerinde patlayacak farkında değiller

bugün o 2 golden 1ini iptal etmezlerdi minimum yerli var olsa
Kimsenin modunu düşürmek istemiyom kanks ama 1 Tff başkanının hakemler Galatasaray'ın rakibinin aleyhinde hata yaptı demesi normal mi :D Eyüpspor'u çıktı korudu şaka gibi :D Ve sürekli olarak bizim başkana yönetime hocalara ve futbolculara laf da atıyo..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt