Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stoper
Sağ bek
Orta saha
Versatil bir hücum oyuncusu

4 transfer………

Disasi > Skriniar çok net

Skriniar'ı PSG'de pek izlemedim ama Inter'de son iki sezonu vasattı diyebilirim

Zaten son sezon bunu kesip seri yaptılar CL finaline falan çıktılar. Acerbi, De Vrij, Darmian vs. bunların gerisindeydi o dönem

Ancak zamanında çok çok iyi bir stoperdi. Dünyanın en iyi 5 stoperinden biri falan olduğu bir dönem var

Euro 24'te de gayet iyiydi

Bu takımın hocası ciddi anlamda transfer istiyor mu yav.

Ben pek istiyor gibi görmüyorum. Tüm sezon 36 dakika oynayan adamı maça falan sokmalar neyin nesi abi biri anlatsın bana.

Ne bekledi de misal yusuf denen herifi oynattı. Birilerine mesaj varsa burada böyle mesaj olmuyor yada berkanı stopere çekince mesaj olmuyor.
Bu demek oluyor ki bakın adam yine bir yol buldu oluyor.

Batshuayi denilen adamı 1 aydır keyfini yapmaya mutlu etmeye çalışıyoruz. Osimhen gibi adam bunun gönlü olsun diye yapıyor paşamız maça girdi mi her maç 5 tane topuk pası yapacak. Halı saha mı bu dayı.

Penaltı kaçırır mutlu etmeye çalışırız, önündeki topa vuramaz tüm yedek hattı maç sonunda sırtını sıvazlarız.
15 yaşında bebe yada dünya starı golcü mü abi bu adam.

Defolup gidiyorsa da gitsin. Bu formayı giyen adam barış gibi topu yemeyecekse takımda yeri yok.

Net olarak takımdan temizlenmesi gereken tipler var.

Santamaria bedava Nice e kiralanacakmis
Grönbaek ise southampton a ikiside bize super olurdu helede santamaria gibi dinc bir adam orta sahayi toparlardi

Icimden bir ses Cherki gelecek diyor

3cVGKQ.gif

iş yapmazmi marsilya istiyormuş chelsea da tutunamadi bir maça cikti

Felix
Skrinniar
Ahmet Kutucu
Eren Elmali

Bunlar gelir transferi kapatiriz ama acil sag bek lazim bize

Sent from my iPhone using Tapatalk

Günün sonunda arias gelecek bence çok bonservis girmedikten sonra 10 filan iş yapar bizde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt