Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.121
- 13.959
- 1.498
Kutucu süper topçu çok yetenekli bence iyi olucak bizim adımıza kulübe de adamda yoktu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizzat yönetim adrese elden teslim yapmalı o paraya yaw.Barışı 30 milyon paunda satarım bu arada küfredebilirsiniz bana ama
Devre arası ilk sıralarındaki isimleri alamadıkları için bu paralara geliyorlar bence. Mesela Boey'de devre arası olmasa o paraları alamazdık.Bunlar da yazın gelmez devre arası gelir.
Zeki bey piyasaya giris yapmisZeki abeyyyy.
Bu ne ulaaa
taycan mı? lakabı porsche taycan mı?
Doğru söze ne denir. Bu iş bukadar kolay bitmez gs kompleksli zengşn veledi atlar birazdanOrtam tam Fenerbahçe'nin devreye girip Ahmet Kutucu'yu almasına doğru gidiyor.
ahmet kutucu'yu fener alabilir. biz ahmed kuducu'yu aldik.Ortam tam Fenerbahçe'nin devreye girip Ahmet Kutucu'yu almasına doğru gidiyor.
Hocam''Renkdaş bu takım şampiyonluk yarışında ve uefayı hedefliyor şuan.''Uefayı anca pasta keserekk hedefliyor.3 kulvarda hedefi olan takım yedeğe oyunu tutacak oyuncu transfer ederdi yazın.Kaç puan kaybettik konferans ligi takımlarına.Okan burugun eksikleri+yönetim ile uefada yarı final bile clde şampiyon olmak kadar hayal.Kaç yıldır izliyoruz şu takımı çok belli.Renkdaş bu takım şampiyonluk yarışında ve uefayı hedefliyor şuan. Büyük takım olduğumuzu unutmayalım. Daha bu kutucu da gelip jendini gs de kanıtlamalı önce sonra ilk 11 olur barış ve yunus gibi. Akbaba alanyada çılgın atıyordu tutmadı bizde mesela. Büyük takımda herkes tutunamaz, bir eşiği geçmesi lazım geldikten sonra