Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BB den ciktiktan sonra Barış'ı 40 milyona satsak bizim icin cok daha iyi olurdu.
BB meselesi artik en kisa sürede hal olsa da büyük bir yükten kurtulsak.

Böyle bir manyaklık yapmalarından korkuyorum
kımı begenmıyorsun

açıkca yaz

osimheni begenmıyorsan söyle barış mı yunus mu

hucum gayet yeterli

osimheni eleştirirsen oklar sana döner diye korkmana gerek yok

Ben o kadar delilik olarak görmüyorum. İdeal değil tabi ama fitim. Orta sahaya çok yönlü birini ve hem sağ bek hem stoper oynayacak birini almaları kaydıyla tabi.
Büyük delilik olur, yangın çıkar. Avrupada hedeflerin varsa o bölge için 22 milyon euroyu bile gözden çıkardıysan sadece kutucu alırsan çarşı karışır. Kutucu ekstra rotasyon transferi olur anca

Ben o kadar delilik olarak görmüyorum. İdeal değil tabi ama fitim. Orta sahaya çok yönlü birini ve hem sağ bek hem stoper oynayacak birini almaları kaydıyla tabi.
Mertens çıktığında Demirbay, Osimhen sakatlığında Batshuayi'ye kalacaksak oraya iki mevkide iş yapacak daha kaliteli bir ayak gerekiyor ki şuan o oyuncu İcardi zaten yokken daha elzem hale geldiğini son maçlarda görüyoruz

niye yaw, kimine göre Barıştan iyi.

kimine göre Mertensin yerine oynayabilirmiş Kutucu.

anlatıldığı gibiyse pekala kapanabilir hücum transferi knk.

Oynayabiliyor ama asıl verimli mevkisi kanat benim anladığım. Mertens yerine o oynuyorsa Yunus geçer ortaya bence bu arada. Kutucu yine kanat oynar.

valla ben yabanci sevici degilim, tryide avrupayida yerlilerimiz sirtliyor, demek istedigim, dogru scoutingle yabanciya akacak 10-20m yerine belkide kutucuyu banko oynatacagiz. yunusu su an her hangi bir oyuncuyla degisirmisiniz örnegin? ben degismem. keza alper biraz kafasini kaldirsa dahada iyi olacak.

kımı begenmıyorsun

açıkca yaz

osimheni begenmıyorsan söyle barış mı yunus mu

hucum gayet yeterli

osimheni eleştirirsen oklar sana döner diye korkmana gerek yok
Gelecek yabancı transfer 3-4-2-1 de osimhen arkasında mertens yanında oynar icardi gibi. İcardinin boşluğu doldurulmalı üst düzey biriyle

Barış o paralara satılırsa omuzlarda göndermek lazım. Sonra gidip Can Uzun’u parası neyse verilip alınmalı.

şu macları artık 1 farkla kazanmaktan 80'den sonra tansiyondan hepimiz mümtaz gibi olduk 2-3 farkla yenmek lazım

afrika tarihinin en iyisi ziyech geldide ne oldu? uguruna 75m sayilmasi istenen zaha?

afrika tarihinin en iyisi ziyech geldide ne oldu? uguruna 75m sayilmasi istenen zaha?
Ziyech zaten kafada futbolu bitirmiş bitik topçuydu, zaha bizim futbol tarzımıza uymadı. İcardi,sanchez, torreira, mertens gelince ne olduğunu görmüşsündür. Ligi kırdılar

Ak kara yarın belli oluyor imiş...

Avrupada tepeyi hedefleyen 1 kulüp tepede tutunamayan adamlarla çok fazla ilgilenmemeli bence.

isimden bağımsız söylüyorum bunu.

Royal için söyleyeceğim tek şey, kalas bi adam. 15M istenmesi çok normal elimizde 25 geziyoruz biri kucaklayacak sonuçta

7,5 bile etmez normal şartlarda knk.

bu benim fikrim tabi

valla ben yabanci sevici degilim, tryide avrupayida yerlilerimiz sirtliyor, demek istedigim, dogru scoutingle yabanciya akacak 10-20m yerine belkide kutucuyu banko oynatacagiz. yunusu su an her hangi bir oyuncuyla degisirmisiniz örnegin? ben degismem. keza alper biraz kafasini kaldirsa dahada iyi olacak.
Kesinlikle katılıyorum. Barış top sürerken kafasını gömmese en az 50 60 milyonluk oyuncu. O kafasını topa gomunce bütün profesyonellik gidiyor. Hatay maçında o pozisyonda pas verdi kafasını kaldırıp baksa kaleci kaleyi de boş bırakmıştı. Ahh Barış ahh. İcardiyi kaç maç canlı izledim özellikle ona baktım hem toplu hem topsuz adam radar gibi. Yere hiç bakmıyor. O yüzden first class.

ii transferler yapılsa europa ligi kazanmak konusunda iddialı olabileceğimiz bir sezonu piç etmekteyiz

Burada dalga geçilen Gökhan Sazdağı, Emerson'dan iyi bek isteyen istediği kadar linçleyebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt