Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ligimiz okadar vasatki bu sekilde idare ediliyor. avrupada kadromuzda cok fazla kaliteli topcular sayesindede bu defolar baslarda göze batmiyordu. yavas yavas sakatliklardan dolayi kalitede düsmekte, eksik noktalarda görünmeye basladi. acil ya o bölgeler kapanacak yada kaliteli yildizlar kovalamaliyiz. sara, icardi gibi.

Ahmed kalçasını çok iyi kullanıyor. İleride top tutma konusunda çok fayda sağlar. Bitiricilik konusunda emin değilim forvet oyuncusu için en önemlisi final işidir

Sezon sonu gider BAY fakat sezon sonu o kadar para teklif edilir mi o muama.

yeni bir kerem ak vakasi gelmez ins.
bende ondan korkuyorum, bay nefis katki sagliyor, bir cok mac onun agresif futboluyla lehimize sonuclaniyor. cok degil 1 sene önce minimum 20m teklif geliyordu kereme. satmadik artar dedik 12m gibi komik rakama gitti. ben burdan sunu ögrendim, dogru anda satmakta futbolun icinde olan birsey. gec kalininca demek performansinda bir garantisi olmuyor, haliyle formayi kaptirincada teklifler komik oluyor.

Ahmet, yunus ve barışı yedekler rotasyonda bu açıdan iyi oldu ama aradığımız mertensin yerine alacağımız topçu değil. Meetens yine oynar.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Barışı bilmem ama ahmet mertensden de ve özelikle yunustanda formayı alabilir şaşırmam

bende ondan korkuyorum, bay nefis katki sagliyor, bir cok mac onun agresif futboluyla lehimize sonuclaniyor. cok degil 1 sene önce minimum 20m teklif geliyordu kereme. satmadik artar dedik 12m gibi komik rakama gitti. ben burdan sunu ögrendim, dogru anda satmakta futbolun icinde olan birsey. gec kalininca demek performansinda bir garantisi olmuyor, haliyle formayi kaptirincada teklifler komik oluyor.
sadece performans degil ama ocak da satici olmak her zaman daha iyidir fiyatlar genelde cok daha yuksektir.

neyse daha büyük bir sorun var muslerayi ne yapcaz, alternatifler simdiden belirlenmesi lazimdi. zapata gibi karpuzcu bulmayalimda, neydi o ya. 😀

Ahmet Kutucu geldiğine göre bize İcardi gibi, Elmander gibi hücum presi başlatacak ve yönetecek bir striker gerekiyor. Hem Osimhen ile oynayabilecek, hem de yerine oynayabilecek olmalı.

Sol beke Eren değil Rıdvan alınmalı.

Skriniar ve Emin Bayram alınıp Nelsson satılmalı.

Sangare, Onyedika tipi 6-8 oynayabilecek oyuncu gelmeli.

Fırsat transferi sağ bek kovalanmalı. Bu Emerson Royal'den iyi olmalı.

EPL BAY istiyorsa devre arası 60M yazın 45 M + sonraki satış payı (Pound tabi)

Skiniar ve Ahmet geldi diyerek bakarsak çok acil sağbek ortasaha kanat ve forvet alınmalı. Ya alınacak ya şampiyonluk verilecek.

Ahmet Kutucu geldiğine göre bize İcardi gibi, Elmander gibi hücum presi başlatacak ve yönetecek bir striker gerekiyor. Hem Osimhen ile oynayabilecek, hem de yerine oynayabilecek olmalı.

Ridvan baya kotu topcu ve bizim sistemde hic sansi yok

bu arada bu yabancı haberleri iyide - biz hangi yabancı(lar) dan çıktık /çıkıyoruz net şekilde acaba

biri Ziyech umuyorumda - diğeri? Yusuf ?

Rıdvan = Elias v2

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben AL hedefi için takviye yapıyoruz sanıyorum ilk 11 için. Lig için 2 3 rotasyona adam yeterli abi. Bu adamlarla bu ligi bu avantajla alamıyorsak tükanı kapatalım.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt