Abdullah Aşur
Parçalı Üye
- 6 Ağustos 2019
- 3.109
- 2.072
- 648
Eren mi? Şu trabzonun bile beğenmediği Erene kaldıysak transfer filan yapmayalım hiç.Eren Elmalı alınmalıydı onu alamayan yine bir becereksiz yönetim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eren mi? Şu trabzonun bile beğenmediği Erene kaldıysak transfer filan yapmayalım hiç.Eren Elmalı alınmalıydı onu alamayan yine bir becereksiz yönetim.
Ben 6 diyordum artık Berke Özer'de lazım 7'ye çıktı.15 gün önce 3 transfere ihtiyacımız vardı şimdi 6 oldu nasıl yapıcaz ?
O dediğini Jacobs yapıyor zatenBok oynar.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu tarz konuşmayalımBok oynar.
Lig sonuncusundan yenilen 3 gol 10 gol bedeli var
Takımın yedeği dahil yok.6 transfer derken millet gülüyordu imkansız diyordu bana göre bugün 7'ye çıktı.![]()
Başlarım uefasına. Uefa bizim neyimize. yedek kulübesi çöplerle dolu bir takım, hatalarından ders almayan bir hoca
Jakobs bok gibi oynadı da eren kim abi geçinizO dediğini Jacobs yapıyor zaten
Güney amerikayi yollamak daha mantıklı değil miİcardi bütün Güney Amerika tayfayı toplayan adamdı.
O da boşanma sakatlık yeni sevgili derken saldı.
Gel şuraya topla takımı be adam
Sezon başı Guido Rodriguez alınsın dedim, millet demediğini bırakmadı.Bu takımın önceliği ortasaha olmalı.
Fizikli geçirgen olmayan lider bir os
Acil
Erene yanıp tutuşan yok , 2 senedir bu takımın bekleri yokJakobs bok gibi oynadı da eren kim abi geçiniz
Gol de çevre kontrolü sıfır Jakobs ta. Ayrıca Kiev e oyun aklı olan Yarmolenko yu aldı. Fişi çekmeye yetti. Bitik Yarmolenko koskoca Gs yi elinde oynattı.Yahu adam geldiğinden beri aynı topu kaldıramıyor, her maç sakarlık yapıyor bu maçta kafasının önündeki topa uzanıp vuramadı gol yedirdi , öyle ezberden sadece kaleciye sallamakla olmuyor, Yunus niye bıraktı futbolu ? Nasılsa 11deki yeri garanti diyemi?
Kusura bakma gerginim biraz. Ama eren topçu değildir. Kendimiz götürelim bırakalım diye bakıyor ts lilerErene yanıp tutuşan yok , 2 senedir bu takımın bekleri yok
İcardiden bize hayır geleceğini sanmam bu saatten sonraİcardi bütün Güney Amerika tayfayı toplayan adamdı.
O da boşanma sakatlık yeni sevgili derken saldı.
Gel şuraya topla takımı be adam