Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karakullukçu'ya göre;

Aylardır Jonathan David'le sezon sonu sözleşmesi bitince free almak üzere ilgileniyormuşuz. Ancak bu daha çok Osimhen olmazsa B planıymış. FB de ilgileniyormuş kendisiyle.

Ancak son dönemde acaba Mikautadze'ye ayırdığımız ama alamadığımız bütçenin bir kısmını şimdiden Lille'e ödesek şimdiden alsak daha mı iyi olur diye bir fikir gelişmiş. Lille zaten bedava kaybetmek yerine ucuza ikna olur diyerek.

FB salça olacak olmasa aslında bedava J.David almak Osimhen'e 60-70m ödemekten çok daha mantıklı. Ama işi oraya bırakırsak bizim bu transfer beceriksiziyönetim varken ya FB alır ya başka takım girer araya...

Sizce David için atıyorum 10m falan ödeyip şimdiden alsak Osimhen'den vazgeçsek mantıklı olur mu? Ben çok soğuk değilim bu fikre.
Osimhene hala 70 vermeyi düşünmeyi hakaretsiz açıklayamam

FB salça olacak olmasa aslında bedava J.David almak Osimhen'e 60-70m ödemekten çok daha mantıklı. Ama işi oraya bırakırsak bizim bu transfer beceriksiziyönetim varken ya FB alır ya başka takım girer araya...
Üstad zaten Osi'yi bonservisi ile almayacağız biz bir mucize olur Napoli 25 civarına bırakırsa o zaman anca. Ki bu olmaz yani.

Bu arada eger orta saha transferi yapacaklarsa, bu kesinlikle topla gidebilen hizli biri olmali. Yani mesafe kateden bir orta saha, oyle saf 6 numara falan da degil.

Ya boş konuşma takımı şampiyon yapan bütün rekorları kıran okan hoca. Bunu rezil oyunculara rağmen yapıyor.
Okan hocayı eleştireceksen rezil transferden eleştir

sen böyle kadroyu ne zaman gördün!!!

ne anlatıyorsunuz baba siz?!

Bu arada eger orta saha transferi yapacaklarsa, bu kesinlikle topla gidebilen hizli biri olmali. Yani mesafe kateden bir orta saha, oyle saf 6 numara falan da degil.
torreira yerıne bitane dikine gidebilen adamımız olsa

örnegın gedson fln sara cok rahat top oynar

sen böyle kadroyu ne zaman gördün!!!

ne anlatıyorsunuz baba siz?!
Hangi kadrodan bahsediyorsun takımda 1 tane yedek oyuncu yok, sağ bek yok berbat bir kalecin var, kanat oyuncun yok 38 yaşında mertens var. Hangi kadro ne kadrosu. Torreira berbat oynuyor yerine adam koyamıyorsun

Okan buruk olmasa 10 puan fark yerdi bu takım

torreira yerıne bitane dikine gidebilen adamımız olsa

örnegın gedson fln sara cok rahat top oynar
Gedson-Sara defansif olarak yeterli olmaz cunku biz iki orta sahayla oynadigimiz icin Gedson fazla ileri kacar bu defa da Sara geride bekleyip durur. Ama gerektiginde Gedson gibi topu alip gidebilmesi lazim diyorum bende gerci orta sahaya adam alinacak mi muamma hoca defansa cok adam alacagiz dedi bir de hucuma.

Stoper, sağbek ve Ahmet Kutucu ile bitirirsek net fiyasko olur, takımın asıl derdi orta saha kesinlikle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt