Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper kupa jk rezilligi

Young boys, rfs, elfsborg, kiev rezillikler

Sakin olamam arkadas
Olma, herkes gergin bişey diyemem ama havlu atmadık abi öyle bişey yok. Şampiyonluğu verdik falan bu kafa tehlikeli bi kafa. Toparlarız.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Stoper bek farketmez savunma oyuncularına asla büyük paralar verilmemeli asla ,bizin ligi almak istiyorsan ortasaha belirleyici herzaman

Bu muslera, okan filan öyle egolular ki
taraftarı gram sevmiyorlar
gramda minnet duymuyorlar!

bugün bunu iyice anladım

Serhan Türk:"Galatasaray, Emerson Royal için Milan'a kiralama teklifi yaptı. Milan, Galatasaray'ın teklifine bugün dönüş yapması bekleniyor. Beklentiler olumlu yönde, Emerson için mutlu son yakın diyebiliriz."
Maç bitti bu basladı. Allahım şu vasatları kulüpten uzak tut.

Serhan Türk: "Galatasaray’da Ahmed Kutucu transferi şu anda eli kulağında. Ahmed Kutucu, bu hafta içerisinde Galatasaray'ın oyuncusu olur."

DguDQxiWAAAx0t0

inan bana öyle olmayacak bu sene 25.şampiyonluk 5.yıldız senesiydi musleranın son senesiydi Muslera hiç bir zaman kötü niyetli olmadı bu takımda net haksızlık ve saygısızlık yapıldı adama fenerin aylardır yapmaya çalıştığı şeyi altın tepsiyle kendi elimizle sunduk birlik beraberlik bitti taraftar oyuncularla karşı karşıya geldi bu senaryoda ben bişeyin düzeldiğini görmedim bu saatten sonra olacaklar belli yönetim düşecek Okan hoca gidecek kadro komple revizyona girecek bunu yıllardır yaşıyoruz dahada toparlamaz korkarım 2-3 sene havlu atarız bu kafayla
Adamın bu sene bir tane iyi bir tane. Ne anlatıyorsun hocam formaya saygısı varsa zaten oynamasın

fb uefayı alsa haripoğlunun pastalı fotosunu kullanıp ne goygoy döndürür :)

olurmu olur

Evet, Ibrahim Hatipoglu'nun gunluk rutini, Okan Hoca ile beraber Starbucks'tan sabah kahve alip sonra GSC Transfer Nobeti okumakmis. :P

Ne diyorsun, renktasim? Transfer Nobeti'nde transfer ve kadro ile ilgili degisimler konusulmuyorsa bence sorun vardir. Konu amaci icin kullanilmiyordur.
Şikayet başlığına bildirebilirsin ,
Bir işe yarayacağını sanmam
Ben bir sorun göremedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt