Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün de pozitif olma üstat yav. Hatay maçı tokadı hakediyorduk bugün neyi hakettik.

Sassy Ice Cube GIF by Team Coco
Ben pozitif?

Kiev maç başlığını incelemeni öneririm.

Çetin maç olacaktır, sonuçta bir Avrupa takımıdır dedik diye orada da optimist damgası yedik.

Burada da senden pozitivist damgası yiyoruz. :d

Yunus barış hatta mertensin 50 maç üst düzey performans beklemek saçmalık. Düştü performansları da zaten iyi bi kanat şart bu takıma.

Muslera

Sanchez Skriniar Apo/Jakobs

Emerson Torreira G.Sara Barış

Yunus Mertens

Osimhen

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan ilk yarıdaki fener maçından sonra kovulur diyordum, o maçtan güçlenecek çıktı ama sanırım bu sefer o virajda sağ çıkmaz. Çok zor maçlarımız var ve muhtemelen fener maçı son maçı olur şampiyonluk da gider. Son maçı olmasa bile sene sonu gider şampiyonluk gidince. Arda gelir muhtemelen nasıl olur bilmem...

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamlar 10 senedir piyasada yok. Ne bir başarı ne bir CL katılımı. Hatta organik sponsorları bile yok. Her sezon transfer dönemlerinde kamyonla para harcıyorlar. Hiç bir mali denetim yok TFF tarafından. Tüm kurumlar senin aleyhinde bir şeyler kurgulama peşinde. Bu bir futbol mücadelesi falan değil, ideeolojik savaş gibi bir şeye dönüştü artık.

Galatasaray camiası güçlü bir camia değil

pısırık bir camia

güçlü kişilikler çıktığında başarılı olan bir camiayız biz

Ergün Gursoy gibi
Fatih Terim gibi
Erden Timur gibi

bir lideri olmadığında başıboş umursamaz bir camiayız

misal şu fetöden vurma olayı
yauv şunu bile cezalandırtamıyorlar
iftira ciddi bir suçtur
ama bunu bile umursamayan bir camia

misal geçen rize gelmiş floryaya şunu fbde görebilirmisin ya İMKANSIZ! rezillik utandım gsden etimle kemiğimle iğrendim hatta bu nasıl bir omurgasızlık!

Ayriyeten Galatasaraylıların camialarına olan sevgisi fblilerin kendi camialarına olan sevgisinden az! Genel olarak böylede bir sorun var!

Ayriyeten siyasete hiç girmiyoruz bu da yanlış

misal fbde Hakan Safi denen bir herif var
herif İsrail ile ticaretin bir numaralı adamı
gazze savaşından önce futbolda hiç yoktu
sırf kendine kalkan edinebilmek için futbola bulaştı adam :)

şunu bile kullanmayan bir camia! gram kimsenin umurunda değil!

Hacıosmanoğlu gibi yılanlar zayıf kim bilirler!

Onun içinde dokunulması rahat bir camiayız!

Halen transfer yok 22'si oldu tık yok ne diyeyim ki Avrupa'yı zaten düşünmediklerini düşünüyordum iyice netleştirmiş oldum.

Bu saatten sonra full lige konsantre olunmalı hatta Ajax deplasmanı Jelert, Nelsson, Yusuf hatta Ziyech'i çağırsınlar o da adam eksiğini tamamlayıp 1 maçlık oynasın.

İyi hoca iyi oyuncuları iyi oynatandır. İyi hoca kötü oyuncuları iyi oynatan değildir.

Ben pozitif?

Kiev maç başlığını incelemeni öneririm.

Çetin maç olacaktır, sonuçta bir Avrupa takımıdır dedik diye orada da optimist damgası yedik.

Burada da senden pozitivist damgası yiyoruz. :d
En ufak yağmurda tırtıl gibi ortaya çıkıyorsunuz yazdığını okuyunca yanlış bir izlenime varmış olabilirim o halde k.bakma.

Bugün yağmur değil ardımıza yıldırım düştü desek yeridir. Takımı çok kıran bir maç oldu bu maç, özellikle lige tesir edebilir.

Skonto ve Dinamo maçlarının sonuçları utanç verici. Okanın gönderilmesi için gayet yeterli sebepler.

iyi futbolcuları iyi idare eden
kötü futbolcuları ise iyi oynatabilen hoca iyi hocadır

Simdi baktimda milan crsytal palace ve arsenal pesindeymis
Bu tip takımlar peşinde olmayan benzeri bir sürü oyuncu var , profesyonelllerin eminim haberi var , bizim haberimiz olandan fazlası hatta , maalesef TR'de işler farklı yürüyor, 15 yıldır süper ligde forma giyen Hakan Arslan benim arkadaşımın yedegiydi arkadaşımda 15 yıldır sanayii de 😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt