Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
50 maçı aynı kadroyla oynayamazsın. Maçlar bitmiyor, eldeki maçları da veriyorsun işte. Şu rezilliklerin haddi hesabı yok. Herkesin akıllanması için yine 5 mi yememiz gerekiyor?
Bugünkü rezillik net yönetime yazar, Sallai'yi bile listeye yetiştiremediler ellerine yüzlerine bulaştırdılar.

Gsyi yaşıyordu dimi bu
Niye haftalardır hiçbir paylaşım yapmamış :)

Herkes zamanı geldiğinde dediğimize gelecek
Önemli olan zamanı gelmeden gelebilmek
Nasıl paylaşım yapmamış, adam hergün öpüşme storyleri fotoları atıyor, diğer yandan kızlarını kurtarmaya çalışıyor, bu ailevi sorunlar b.klu işler,
adamı bitirir

6 Puan farkı Okan hoca ve oyuncular yaptı, bu farkı korumak ya da arttırmak yine onların işi. Neyse "Cimbom Başı Dik Yürür" diyelim, şampiyonluk yolunda inanmaktan geri adım atmak yok. Avrupa bu sene de olmayacak o belli ama.

Sözde osimhen kötü. O pozisyonada kendi cabasiyla girdi. Baris desen zaten asist yapmayi bilmiyor. Cogu zaman kendine oynuyor. Yunus kac mactir formsuz hic yok. Ama osimhen kötü.

Geçen Hatayspor maçında da bundan bahsetmiştim 10 numara konusunu bu yüzden önemsiyorum benzer durum Barış veya Yunus çevirdiğinde de oldu artık o bağlantıyı kurup aynı zamanda ceza alanında gol atacak bir 9.5 bulmalıyız.

Geçen Hatayspor maçında da bundan bahsetmiştim 10 numara konusunu bu yüzden önemsiyorum benzer durum Barış veya Yunus çevirdiğinde de oldu artık o bağlantıyı kurup aynı zamanda ceza alanında gol atacak bir 9.5 bulmalıyız.
Oralarda Ahmet Kutucu'yu göreceğiz tez vakitte, golleri parçalı ile dizmeye devam edecek arslan

6 Puan farkı Okan hoca ve oyuncular yaptı, bu farkı korumak ya da arttırmak yine onların işi. Neyse "Cimbom Başı Dik Yürür" diyelim, şampiyonluk yolunda inanmaktan geri adım atmak yok. Avrupa bu sene de olmayacak o belli ama.
Avrupa neden yok? Ilk 8 girmesen bile devam ediyorsun. Öyle bi yorum yapiyorsunuz hersey bitmis gibi. Yapilan transferlerede bakar is.

Avrupa neden yok? Ilk 8 girmesen bile devam ediyorsun. Öyle bi yorum yapiyorsunuz hersey bitmis gibi. Yapilan transferlerede bakar is.
D.Kiev-RFS-Malmo gibi maçlardan sonra Avrupa için olumsuz düşünmek doğal değil mi? Okan hoca Avrupa kulvarında başarılı değil net şekilde, o yüzden ligde fire vermeden gitmemiz CL katılım parası almamız kritik.

Konya maçı geçti de hiç olmazsa Antep maçına oyuncu yetişse

Sözde osimhen kötü. O pozisyonada kendi cabasiyla girdi. Baris desen zaten asist yapmayi bilmiyor. Cogu zaman kendine oynuyor. Yunus kac mactir formsuz hic yok. Ama osimhen kötü.

Adamın kaç tane asisti yendi son 4 maç, hava toplarını göğsüyle topluyor iki stoperle boğa gibi güreşip yıpratıyor, İyi kötü resmen yırtınıyor kazanmak istiyor
Neymiş efendim ofsayta düşüyormuş beğenmeyene
Eren derdiyok bile fazla

sametim hocada uzlaşamayız seninle sen yabancı önereceksin şimdi benim katılmam zor o işe. Ben Buruk sonrası Arda Turan'cıyım. Arda hem lig hem avrupa için bir şeyler vaadediyor. Okana göre daha zeki bir çocuk. Olaylara düz bakmıyor düz yaklaşmıyor analiz edebiliyor. Onun defosu da işte tecrübe ve sinirlerine hakim olamayışı. Yine de riskine girilir.
Yok yerli yabancı ayrımım yok

Bjkli ardayı başarılıysa isterim ama eyüpte bi halt oynatamıyo bence

Göztepe ve samsunun hocalarda bir oyun var ama ardanın yok

İspanyada 10 sene oynayıp 5 kelime ispanyolca öğrenebilen biri bana pek hayal kurdurtmuyo

Ft özentiliği de çok cringe,puro yakmalar noname ptt maçında uefa finali konuşması yapmalar ööğhhh yani

Gaziantep deplasmanı Okereke ve Sorescu büyük sıkıntı Kaan sağ bek oynarsa o maç en fazla 1 puan yazın 2-2 biter.

D.Kiev-RFS-Malmo gibi maçlardan sonra Avrupa için olumsuz düşünmek doğal değil mi? Okan hoca Avrupa kulvarında başarılı değil net şekilde, o yüzden ligde fire vermeden gitmemiz CL katılım parası almamız kritik.
Okadar karamsar olmayin. Ajaxi yenip ilk 8 girme sansimiz varken herseyi kesip atmayin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt