Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gardi'ye yetki verilsin, Arsenal'den Jakup Kiwior'u kiralatabilir belki bizim yöneticiler (!) araya girip bozmazsa.
Şu Gardi'ye de bu kadar büyük misyon yüklemekten vaz mı geçsek? Bizim bir an önce profesyonel bir transfer komitesi SD, yardımcıları, bilimsel analiz uzmanları vb. gibi daha sonra Scout'un ve tekink heyetinde için de bulnacağı bir ekip kurmamız lazım uzun süreler kulübe hizmet edecek bir ekip. Kulübün geleceği için bu yangın yapılmalı. Yoksa sürekli olduğumuz yerde sayarız hatta geri gitmeye başlarız.

Yunus ve Osimhen piyangolari bize bu rezil yonetimi ve hocanin defolarini unutturmustu. Gene basliyoruz demek ki. Skrinniar'i istemiyordum acikcasi ama yine de yonetimin acemiligi, beceriksizligi, hatta art niyeti biktirdi, usandirdi. Kutucu'yu bitirin bari, havasi degissin camianin.

Şimdi yangın yapsan ayrı dert, Jelert gibi kazık girecek. En iyisi susup bunların beceriksizliğine daha fazla rezillik ekletmemek olacak.

Hoca da yönetime desteğe devam etsin 12-13 futbolcu ile sezonu tamamlar, gerekirse kendi girer oynar.

Şimdi yangın yapsan ayrı dert, Jelert gibi kazık girecek. En iyisi susup bunların beceriksizliğine daha fazla rezillik ekletmemek olacak.

Hoca da yönetime desteğe devam etsin 12-13 futbolcu ile sezonu tamamlar, gerekirse kendi girer oynar.
Giren girmiş daha girse ne olacak battı balık yan gider.

Hepsinden iyi bu aralar.
Yakupun dedigi israci oldugumuzu sanmiyorum skriniar transferinde. Bu yüzden transfer calimi olarak saymiyorum. Bu maliyetlerle asil kendileri calimi yedi farkinda degiler. Calim adina herifin yarim sezon 5m€ luk maasini ödeyecekler. Uzun zamandir da oynamiyor fos cikarsa sasirmam.

Hala su calim muhabettlerine takiliyormusunuz yaw ergenler gibi.

Iki stopere 35m euro bayildilar, ama skriniar kotu adam degil. Yillar sonra iyi stoper buldular, zaten ortada bana gore calim falan yok.

Bizimkinler fecaat o baska, yonetim ve muhabirler.
Bence bu şikecilerin ileride 10 numara kanat falan almalarını istemem.O daha büyük sıkıntı.
Bırada sorun bizim yöneticilerde sıkıntı var.

Birde şu var arkadaş hep alternatif diyorsunuz yahu oynanan kötü oyun varken ilk 11 oyuncuları vardı.Yani ilk 11 çok muhteşem oyun oynuyormuşda sanki yedekler girince çok geriye gidiyormuşuz gibi yorumlar var.Gerçekten anlamakta zorluk çekiyorum.

İpten döndüğümüz maçlarıda katabiliriz Eyüspor son dakikalar, Trabzonspor son dakikalar, Bodrumspor son dakikalar

Şu 3 maçta 7 puan aldık rakiplerin toplar girse 6 puan bırakabilirdik yani şu an fark 0 olurdu.

2. yarı yeni başladı ve biz ilk maçtan puan kaybettik kesinlikle katılıyorum hiçbir şey ifade etmiyor.
Daha gecen hafta Jakobs'un celdigi top. Cekirge bir sicrar, iki sicrar.

Yalan yanlış olduğunu nerden biliyorsun resmiyette bir şey mi var ya da senin onayından mı geçiyor onu anlamadım 1.5 aydır gece gündüz bitti denilen adam bile gelmiyor o zaman diğer haberlerin %1 ihtimal bile olsa doğru olma ihtimali vardır.
Yalan yanlış kısmı şurada kaynak gösterdiği haberde o ifade bile olmaması. Yoksa transferde her an her şey olabilir bir de senin bonservisli futbolcun değilse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt