Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---------------Günay-------------
----Disasi---Davinson---Apo----
BAY-----Sara-----Torreira---Jakobs
-------Talisca---------Kutucu-------
---------------Osimhen-----------

Bitirin şu işi. Şut bombardımanı

@Umut Işık

Dostum, durumuna hic iyi gormuyorum. Komple hayatina bir spor kulubune baglamis gibisin.

Bu saka falan degil bu arada, olumsuzluklarda girdigin postlar inanilmaz, ve surekli sanki kendine yiyorsun.

Futbol entertainmentdir, kendine fazla kaptirma.

Bak bu hatiple kavukçu net şekilde yetersiz herifler. Bunlarında bunlarla yol yürüyeninde ben aklına sokayım. Hep beraber s*kt*r olup gitsinler bu kulupten istiyorlarsa hocalarınıda götürsünler yanlarında. Yumuşakça ordusu. Kabiliyetsiz herifler.

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

@Umut Işık

Dostum, durumuna hic iyi gormuyorum. Komple hayatina bir spor kulubune baglamis gibisin.

Bu saka falan degil bu arada, olumsuzluklarda girdigin postlar inanilmaz, ve surekli sanki kendine yiyorsun.

Futbol entertainmentdir, kendine fazla kaptirma.
Eskiden sabırlı ve olumluydum en kötü zamanda bile olumlu olurdum fakat yönetim yüzünden artık sabırsız ve olumsuzum çünkü inancım yok bir tek Okan hoca ve Erden Timur'a güveniyorum gerisinden cacık olmaz.

Bak bu hatiple kavukçu net şekilde yetersiz herifler. Bunlarında bunlarla yol yürüyeninde ben aklına sokayım. Hep beraber s*kt*r olup gitsinler bu kulupten istiyorlarsa hocalarınıda götürsünler yanlarında. Yumuşakça ordusu. Kabiliyetsiz herifler.

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY
Bu hatipin bıyığını gören direk size satılacak oyuncumuz yok diyodur

Öncelikle şu transfer komitesinin başına ya gardiyi getirin ya da erden timur geri gelsin idealist olmayan keko yöneticilerle bi elvedalaşalım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kutucu ve Emerson gelsin, stoper için de bonservis harcayacağız belli oldu.

F9JwxHwWAAAaXz0.jpg

Hatay ve Kiev maçlarında puan kaybı
Muslera'nın ıslıklanması
Fener'den yediğimiz Skriniar çalımı

1 haftada nerden nereye geldik... Çıldıracağım.

bu karakullukçu futbolu çok biliyorum falan diye geçiniyor da chate biri alexandroyu alak demiş gitti juventustaki alex sandro sanıp o öldü ona bonservis verilmez falan dedi. Komik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt