Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Olay belli, bizim ilgilenip alamadıklarımızı alıp bizi tamamen kaosa sokmak. Sınırsız para kaynakları var, nereden geliyor bu değirmenin suyu diye soran yok. Sene başıyla beraber 150-200 m euro arası harcamış olacaklar

Yav potansiyeli olan hiç bir kişiyi alamazlar 30 yaşlarına yaklaşmamış oyucular gelmiyor heriflere.

Ortalığı germek için çabalıyor şerefsizler prim vermemek gerekiyor.

Geçen sezon sonunu düşünelim kenarda Zaha tete Kerem aktürkoğlu falan vardı
Kulübeyi çok es geçtik

Mikautadze fener alaka seviyesi ne yav asırı saçma dzeko ve nesyri varken nerde oynatacaklar sırf calım ayagina 25 sıkmak buyuk mallik

Seninle ilgisi yok. Sevdigim nadir modlardansin Ata bey. Emrah ve Alper beyleri de severim. Forumda kankacilik oldugu acik. Ha ben bunlari yazinca gene kotu olacagim, tepki cekecegim ama olsun.

Rutbeler guzel olmus, tasarlayanlarin da eline saglik :)
Bu her forumda vardır, e haklılar adamlar 7-24 burda, biz transfer dönemlerimde geliyoruz veya tansiyonu yüksek maçlarda falan. E yani normal bu durum.

taliscadan vazgecip mika yada cherkiden birini alacaklar sanıyorum. uyusun yönetim

Burhancan Terzi: "Galatasaray'ı yeniden kaosa sürüklemek isteyenler, yanında gözüküp eski bilmem ne çeteleri yine harekete geçti."

Mika balonunu alsınlar 30 milyon girsin itlere tek üzüleceğim cherkiyi alırlarsa geri kalan umrumda dğeil

Burhancan Terzi: "Haluk Yürekli diyor ya yalan söyledi diye o zaman isim vereceksin !."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt