Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
takımda adam yokken 2 transfere okay olacagimizi dusunmeleri cidden komik yav yazın osimhen piyangosu olmasa şuanda haraptık elde kanat yok şuan bile sallai yarim kanat sayılır takozun tekiOlum bunlar kendilerini o kadar zeki sanıyor ki işte buna deli oluyorum
1 ayı geçti skriniar ve mika goygoyu döndüreli, taraftar olarak mal idiot beyinsiz tek hücreli bişeye mi benziyoruz
Kandırmak Bu kadar kolay mı diye düşünüyorlar acaba
tsshhsh ulan gerçekten böyleyse vah halimize..
ÇokBurhancan Terzi: "Ahmet Kutucu 6 m euro + %20 pay olarak açıklanacak."
bunlar ortak kurbana girse kurban ölüp mundar olurOrtak girdikleri adam direkt kaçtı
Berbat bir kadro mühendisliği olur bu arada.Mika Dzeko
Tadic Amrabat Fred Cherki
Kostic Dijiku Skriniar Osayi
Livakaovic
Vay babayin
Bende aynı şekilde düşünüyorum gene fenerin aldığı oyunculardan daha iyisini getireceğiz işin sonundaBen açıkçası gidişatın bizim lehimize döneceğini düşünüyorum
Ali koç, sami olabilir miBerbat bir kadro mühendisliği olur bu arada.
e doğru demiş 2 günde osimhen indiren adam kalk ben yerine başkan olacağım dese bile haklı zatenBurhancan Terzi: "Gardi, Dursun Özbek'ten bütün transfer yetkisini bana verin diye saçma sapan bir talepte bulundu."
Haklı bir talep olmuş neyi saçmaBurhancan Terzi: "Gardi bizzat Dursun Özbek'ten bütün transfer yetkisini bana verin diye (saçma sapan) bir talepte bulundu."