- 10 Nisan 2013
- 58.799
- 42.014
- 3.943
Kim goygoycu olduğu için rütbe alıyor?Forumda meshur degilsin sanirim, senin ayni "Aslan Uye" kalmis. Biraz goygoyculuga baslarsan sen de rutbe alirsin.![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim goygoycu olduğu için rütbe alıyor?Forumda meshur degilsin sanirim, senin ayni "Aslan Uye" kalmis. Biraz goygoyculuga baslarsan sen de rutbe alirsin.![]()
Carlos nerede
Estağf. Hakan motzu etiketleyecektim ağabeyasla
adamı urfalı diyip aşağılayacağımı düşünmüyorsun heralde savaş heis
Hayırdır zurhan, avukatmısın ne iş, git işini yap haber getir, yada git sabunu takip etBurhancan Terzi: "Urfalı maraba yazmış sen kimsin ki Urfa'yı aşağılıyorsun."
Sen söyledin o zamanBurhancan Terzi: "Bu süreçte İbrahim Hatipoğlu'da, Abdullah Kavukçu'da yalan söylemediler."
rahat bırakın abi haluk abiyi
herkes üstüne gidiyor
Feramuz mu Hatipoğlu mu ?Gardi mi Hatipoğlu mu?
Seçim çok kolay olmadı mı? Gardi beyin arkasındayız.
Neremle gülsem acabaBurhancan Terzi: "Sportif AŞ'dekiler Erden Timur gibi sevilmek isteniyor."
@Feramuz KayalarKim goygoycu olduğu için rütbe alıyor?
Git bi sabuna sor teyit ettirBurhancan Terzi: "Asensio için fenerbahçe'yi duydum."
Hatip her gün 5 replay yapıyomuş şu editeBurhancan Terzi: "Sportif AŞ'dekiler Erden Timur gibi sevilmek isteniyor."
Her ne kadar mesaj sayısı yetmese de rütbemin Ulubatlı Souness olarak güncellenmesi hususunu bilgi ve onaylarınıza sunarım.OYYY
yeni rütbeler gelmiş bi kontrol edin rütbelerinizi
begendıysenız bana like atın