Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barış topu rakip kaleye götüremiyor.
Bunu daha kaç ere yazacağız yav. 50 metre top sürsün isteniyor. Bek olmazsa olmazımız.

topu rakip kaleye götüren tek oyuncumuz barış olabilir

Kuzeyden gelen yetenekli her adama kefilim. 2 skills videosu izeleyeyim olup olmayacağını söylerim zaten :asd:

Kuş uçtu uçacak AHMEDDD.

Jelert'e neyin şansını verdiki sanki bek oyuncusu ceza sahası içinde hava topunda gol attırmış diye çöp oldu.Bu adam city'e , bayern'e oynadığında neden böyle goller yedirmedi sürekli olarak o zaman yada Osimhen niye bu kadar saçmalamıyordu Napoli'de.Oyuncuda falan sorun arandığı sürece daha bu taraftardan da bir halt olmaz.Kaan her maç oynuyor mesela , onun yerine 3 maç jelertte ısrar etse ne kaybederdi ? Jelert en kötü top çıkarırdı çizgiye inerdi de belki orda Yunus hem rakip bekle hem kanatla 2ye 1 oynamak zorunda kalmazdı da sürekli.Golmüş sanki Jelert yokken takım her maç cs yapıyor da jelert bozuyordu defansı.

Bu arada hala şampiyon biz olacağız, ne kadar işler tersine gitse de biz şampiyon olacağız. Fb'ye şampiyonluk yok daha.
Yazin da boyle panik yapildi bizim tarafta. Sonra bakiyoruz puan durumunda 6 puan ondeyiz ve rakibi deplasmanda 3-1 yenmisiz. Panik bazen yersiz gibi geliyor. Sabirla beklemek lazim.

Şu gazetecileri ,yöneticileri ve yapılan yorumları hayretler içerisinde okuyorum.

Benim düşüncem yok yönetim içinde anlaşmazlıklar varmış.Yok hepsi ayrı telden çalıyormuş.Sanki yanındaymış gibi yorumlar yapılıyor.
Arkadaşlar bunların hepsi palavra.Yöneticilerin arasının iyi olduğunu düşünüyorum.Hatta gardiyle bile iyi olduklarını düşünüyorum.

Tek bir sıkıntı var yöneticiler iş bilmez ve reziller.O kadar fiyasko transfer var kimsenin umrumda değil dilede getirmiyorlar.Israrla aynı adamlar transfer yapıyor.Hiçbir aksiyon alma yok.
Abi Galatasaray için bırakın egoyuda klüpte transferden anlayan,dünya piyasasını yakından takip eden adamlar muhakkak vardır.Gidin danışın abi.Komisyon kurun tartışın ne bileyim fikir alışverişinde bulunun.
Sadece oyuncu konusunda değil hangi mevkilere oyuncu lazım bunları tartışın.
Okan hocayada sormayın alın abi.Gına geldi şu rezil transferlerden.Bunlar çok daha önceden yapılmalıydı.
En son jakops iyi diyorduk oda hayal kırıklılığı yaratacak gibi.

Gardi dediğimiz adam ne kadar fıtbolcudan anlıyor bilmiyoruz.Fakat alınacak oyuncuyla gardi gibi dünya fıtbolunda tanınmış yeri olan bir adamın görüşmesi farklı olur isimsiz bir yöneticinin görüşmesi farklı olur.
Ama geç kalındı geç.

Ben olsam bek işine girmem 1 stoper+ Ahmet+1 hücumcu daha alıp 3-5-2ye dönerim. Son maçlarda gördük ki yoğun fisktürde Mertens-Yunus-Barış üçlüsünden 2si conta yakacak bunlara alternatif adamlar şart.

Bek ve stoper işine bence girilmemeli. 3 tane ortaya ve hücuma adam alırsın ondan sonra alırsın bir şey diyemem. Bek ve stoper sarmalından çıkmamız lazım. Ortalama bek ve stoperle şampiyon olursun, ortalama hücumcularla şampiyon olamazsın.

Zilina forması giyen bu iki arkadaş takip edilebilir ve
1000089069.webp
1000089070.webp

topu rakip kaleye götüren tek oyuncumuz barış olabilir
Tekrar okuyalım derim.
50 metre top sürsün isteniyor.
Rakip kaleye götürdüğü yerleri iyi analiz edelim.

Barış 50 metre boğuşup götürdüğü topların hiçbiri olumlu sonuçlanmıyor. Bu topu rakip kaleye götürmek olmuyor.

3lü oynayacaksan kanat bek oyuncusu almalısın yine bir bek oyuncusu almalısın. Boey gibi özellikleri olmalı.

Barışı oynatacağın iki bölge var

3-4-3 en uç kanat
herhangi bir ikili forvette yardımcı forvet.

Başka türlü de verimli kullanamazsın. Dün akşam 40 dakikaya yakın 3lünün kanat beki oynadı çok mu verimliydi.

Son düzenleme:
Taze duyum:

Galatasaray'ın tüm transfer girişimleri karmaşıklaşırken olumlu yönde ilerlese de zora girip sonuna gelinme aşamasında çıkan pürüzlerle imzaya yaklaşma noktasında bombayı patlatırken vazgeçilebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt