Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.570
- 37.017
- 3.798
Şimdi Hakan Ç mi? Fofona mı? Yoksa ikisi birden mi hedef? Anlamadım ben bu işi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeniymis oglumDemireli + bunu takip etmis ama yeni olduğuna eminmiyiz
4 hakkımız var. Ben kanat alacağımıza inanmıyorum Barış, Sane, Yunus varken nerede oynatacağım diye aldırmaz.O boşluğa orta saha + kanat gelmeyecek mi?
Fofona transferine hiç içim sinmiyorŞimdi Hakan Ç mi? Fofona mı? Yoksa ikisi birden mi hedef? Anlamadım ben bu işi.
Su paparazzi twiiter hesabi var. Sadece fatihi yazmisBilmem yeni diyorlar.
Fatihi gördüm su twitter bottan ama kavukcuyu girmemisYeniymis oglum
4 hak var da onların 2'si u 23 olmalı. Bence hem kanat hem santraforda oynayabilen biri alınmaya çalışılması daha iyi olur. Onun dışında da sol kanat daha öncelikli bir hedef olmalı. Gerektiğinde Barış'ı da santrafor oynatabiliriz. Yunus'u 10'da kullanınca yedekte kanat kalmıyor.4 hakkımız var. Ben kanat alacağımıza inanmıyorum Barış, Sane, Yunus varken nerede oynatacağım diye aldırmaz.
Serdar açıklama için teşekkürler sanırım yemeden bilemiycez, neredeyse alman icadı yaptılar döneri bi hikmeti vardır herhaldeAvrupada dönerlere kirmizi (domates) ve beyaz (sarimsak) såsu dökuyorlar icinede salata
Turkiyede kuru oluyor
Ama turkiyede dogan turkiyeninkine avrupada dogan da avrupadakine aliṣik oldugu icin guzel geliyor veya kuru geliyor diyelim
Kesinlikle katılıyorum ama olacağına inanmıyorum4 hak var da onların 2'si u 23 olmalı. Bence hem kanat hem santraforda oynayabilen biri alınmaya çalışılması daha iyi olur. Onun dışında da sol kanat daha öncelikli bir hedef olmalı. Gerektiğinde Barış'ı da santrafor oynatabiliriz. Yunus'u 10'da kullanınca yedekte kanat kalmıyor.
Cocuk herkesi takip etmeye baslamis
Milan'a gitmeden önce hepimiz burada hayalini kuruyorduk. Geçen senede gayet iyi oynadı. Bu senede sürekli oynayan biri ama Allegri ile beraber onun sistemine belki de tam uyum sağlayamadı. Bizim orta sahada çok iş yapar diye düşünüyorum. Adı geçenlerde 1. Ederson, 2. Fofana, 3. Papa Gueye 6-8 no özelinde. Ruiz'i falan hesaba katmıyorum tabi.Fofona transferine hiç içim sinmiyor