Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.241
- 22.902
- 1.433
aynı klasmanda değiller kiNasip bakalım çok övülüyor da
Anlayamadığım neresi cezbedici, miktarı mı fazla içine başka bişey mi koyuyorlar nedir, gurbetçi futbolcular bile alman döneri diyor sürekli
Benim bildiğim yaprak döner güzeldir, ben genelde fazla mamül şeyleri sevmem, bende düstur et et gibi yenmeli
güzel ülkemizde yediğimiz et döner lüks tüketim ürünüdür
bir porsiyonu korkunç miktarda ufaktır. 120 gram et için 600-700 lira fiyatlar çekilmektedir. gerçek bir yetişkin için yeterli diyebileceğimiz 200-250 gramlık porsiyon + eşantiyonu ile beraber tüketilmek istenirse 2000lik olunmaktadır. et döner Türkiye'de steakhouse muadili bir gıdadır fiyatı da ona göredir. batıda da güzel bir steakhouse'a gidince 70-80 dolar hesap ödenmektedir. burada maksat etten maximum keyfi almaktır
alman döneri ise fast food ürünüdür. rakibi burger king mcdonald's vs.dir yahut ıslak hamburger cart curt. ya da bu yeni başlayan soslu tavuk dönerlerle de karşılaştırılabilir. verirsin 5 euro olursun lord. ekmeğin içine bol bol kıymadan döner + güzel taze sebzeleri + yoğurtlu sarımsaklı acılı sosları bol kepçe kalburüstü doyum ürünüdür