Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.639
- 40.350
- 3.413
Aramizda milan sevdalisi yokmu fofanayi yorumlayacak? Dombele klasmaninda diyenler var ama adam full oynamis. Biri bizi aydinlatsa iyi olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hacı ne diyonAli adamlar fastfood fiyatına gurme lezzet yiyor daha ne anlatına göre baksana
Verilen ücret metada ekstra bi değer yaratır mı?
Ücrete mukabil umulandan daha fazla sunulan arz değeri etkiler mi?
Belki işin içinde bu kıstaslar da vardır, zaten miktarın göz boyadığı konusunda benim de şüphelerim var.
milanoya gidip armando'yu takibe alan adamdan cok sey bekliyorsun dostum.Real dağılıyor 2-3 topçu çeksek keşke
ulan beni yemek konusuna yönlendiren adama bakaynı klasmanda değiller ki
güzel ülkemizde yediğimiz et döner lüks tüketim ürünüdür
bir porsiyonu korkunç miktarda ufaktır. 120 gram et için 600-700 lira fiyatlar çekilmektedir. gerçek bir yetişkin için yeterli diyebileceğimiz 200-250 gramlık porsiyon + eşantiyonu ile beraber tüketilmek istenirse 2000lik olunmaktadır. et döner Türkiye'de steakhouse muadili bir gıdadır fiyatı da ona göredir. batıda da güzel bir steakhouse'a gidince 70-80 dolar hesap ödenmektedir. burada maksat etten maximum keyfi almaktır
alman döneri ise fast food ürünüdür. rakibi burger king mcdonald's vs.dir yahut ıslak hamburger cart curt. ya da bu yeni başlayan soslu tavuk dönerlerle de karşılaştırılabilir. verirsin 5 euro olursun lord. ekmeğin içine bol bol kıymadan döner + güzel taze sebzeleri + yoğurtlu sarımsaklı acılı sosları bol kepçe kalburüstü doyum ürünüdür
Milli takımla sakın değerlendirmeLookman ı uzun süredir izlememiştim, africa cup da bu akşam izledim bence söylenen rakamları hele 29 yaş için asla etmez. Genel yorumlar da eski halinden uzak olduğu yönünde. Ayrıca bu afrikalı ve afrika menşeili topçu sayısını abartmamak lazım bence 11de
Oğlum biz usturuplu bi dille söylüyoz sen kafa göz dalıyorsun, bu ürünün sevenleri var yavaşşşhacı ne diyon
gurme falan değil
yüzde 25 ishal garantili
kıymasına da garanti hindi falan katıyolar
ya da volüm vermek için en katmak serbestse artık
miktar göz falan boyamıyor
Türkiye'de yetersiz besleniyoz, aslında o miktarlar normal
Türkiye'de lavaş patatesle falan doyuyor döner yemeye giden yığınlar... rezalet
son olarak şunu söylemek isterim
her ne kadar en iyi et dönerin yerini hiçbir şey tutmasa da
(benim için artık kapalı olan Sivas Mis Döner'dir en iyi et döner)
dik bir şişe takılıp açık ateşte çevrilerek pişirilen gıdaların şahı Mekiskalıların AL PASTOR (çiftçi usulü) dedikleri tacodur
çünkü hem fiyatı cep yakmaz hem lezzeti zirvedir
sokakta ayaküstü iki tane gömersin keyfine bakarsın
Lutfen şu kalitede adam alin hucuma
Fofana cok iyi oyuncu da gelecegini dusunmuyorumAramizda milan sevdalisi yokmu fofanayi yorumlayacak? Dombele klasmaninda diyenler var ama adam full oynamis. Biri bizi aydinlatsa iyi olur
Ula sen iyice trol oldun kafayı yedin burda.Armando gsc üyelik başvurusu Alper admin tarafından reddedildi
Lutfen şu kalitede adam alin hucuma