Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aramizda milan sevdalisi yokmu fofanayi yorumlayacak? Dombele klasmaninda diyenler var ama adam full oynamis. Biri bizi aydinlatsa iyi olur

Ali adamlar fastfood fiyatına gurme lezzet yiyor daha ne anlatına göre baksana

Verilen ücret metada ekstra bi değer yaratır mı?
Ücrete mukabil umulandan daha fazla sunulan arz değeri etkiler mi?

Belki işin içinde bu kıstaslar da vardır, zaten miktarın göz boyadığı konusunda benim de şüphelerim var.
hacı ne diyon
gurme falan değil
yüzde 25 ishal garantili

kıymasına da garanti hindi falan katıyolar
ya da volüm vermek için ne katmak serbestse artık

ancak miktar göz falan boyamıyor
Türkiye'de yetersiz besleniyoz, aslında o miktarlar normal
Türkiye'de lavaş patatesle falan doyuyor döner yemeye giden yığınlar... rezalet

son olarak şunu söylemek isterim
her ne kadar en iyi et dönerin yerini hiçbir şey tutmasa da
(benim için artık kapalı olan Sivas Mis Döner'dir en iyi et döner)

dik bir şişe takılıp açık ateşte çevrilerek pişirilen gıdaların şahı Mekiskalıların AL PASTOR (çiftçi usulü) dedikleri tacodur
çünkü hem fiyatı cep yakmaz hem lezzeti zirvedir
sokakta ayaküstü iki tane gömersin keyfine bakarsın

aynı klasmanda değiller ki

güzel ülkemizde yediğimiz et döner lüks tüketim ürünüdür

bir porsiyonu korkunç miktarda ufaktır. 120 gram et için 600-700 lira fiyatlar çekilmektedir. gerçek bir yetişkin için yeterli diyebileceğimiz 200-250 gramlık porsiyon + eşantiyonu ile beraber tüketilmek istenirse 2000lik olunmaktadır. et döner Türkiye'de steakhouse muadili bir gıdadır fiyatı da ona göredir. batıda da güzel bir steakhouse'a gidince 70-80 dolar hesap ödenmektedir. burada maksat etten maximum keyfi almaktır

alman döneri ise fast food ürünüdür. rakibi burger king mcdonald's vs.dir yahut ıslak hamburger cart curt. ya da bu yeni başlayan soslu tavuk dönerlerle de karşılaştırılabilir. verirsin 5 euro olursun lord. ekmeğin içine bol bol kıymadan döner + güzel taze sebzeleri + yoğurtlu sarımsaklı acılı sosları bol kepçe kalburüstü doyum ürünüdür
ulan beni yemek konusuna yönlendiren adama bak

3 cilt kitap yazmış

Lutfen şu kalitede adam alin hucuma

Bize talisca ve asensio gibi 2 adam lazim

Lookman ı uzun süredir izlememiştim, africa cup da bu akşam izledim bence söylenen rakamları hele 29 yaş için asla etmez. Genel yorumlar da eski halinden uzak olduğu yönünde. Ayrıca bu afrikalı ve afrika menşeili topçu sayısını abartmamak lazım bence 11de
Milli takımla sakın değerlendirme

hacı ne diyon
gurme falan değil
yüzde 25 ishal garantili

kıymasına da garanti hindi falan katıyolar
ya da volüm vermek için en katmak serbestse artık

miktar göz falan boyamıyor
Türkiye'de yetersiz besleniyoz, aslında o miktarlar normal
Türkiye'de lavaş patatesle falan doyuyor döner yemeye giden yığınlar... rezalet

son olarak şunu söylemek isterim
her ne kadar en iyi et dönerin yerini hiçbir şey tutmasa da
(benim için artık kapalı olan Sivas Mis Döner'dir en iyi et döner)

dik bir şişe takılıp açık ateşte çevrilerek pişirilen gıdaların şahı Mekiskalıların AL PASTOR (çiftçi usulü) dedikleri tacodur
çünkü hem fiyatı cep yakmaz hem lezzeti zirvedir
sokakta ayaküstü iki tane gömersin keyfine bakarsın
Oğlum biz usturuplu bi dille söylüyoz sen kafa göz dalıyorsun, bu ürünün sevenleri var yavaşşş

Ağdalı konuştuğuma bakma bende aynı fikirdeyim ama bi denemek lazım denemeden hüküm vermek adaletsizlik olur

Senle bi et muhabbeti yapalım biz etçi adamı severim

Ulan şu yine aklıma geldi. Hayatımda gördüğüm en saçma şeyleri hep bu adamdan duyuyorum

NERRRDESİN BE ADAM
1768428588035.webp

Sezon sonu mu yoksa hemen mi geleceği yarın belli olacakmış. Karşı taraf hemen gelmesi için ne kadar istiyor bilmiyorum ama 300 bin euro vb. falan ise fark hemen gelmesi daha iyi olur yok 1-1.5 milyon ise sezon sonu gelsin. Onun dışında pek takılı olunacak ve gündemde tutulacak bir transfer değil. Taraftarın hiç gündemi olmamalı bu transfer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt