Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasip bakalım çok övülüyor da

Anlayamadığım neresi cezbedici, miktarı mı fazla içine başka bişey mi koyuyorlar nedir, gurbetçi futbolcular bile alman döneri diyor sürekli

Benim bildiğim yaprak döner güzeldir, ben genelde fazla mamül şeyleri sevmem, bende düstur et et gibi yenmeli
aynı klasmanda değiller ki

güzel ülkemizde yediğimiz et döner lüks tüketim ürünüdür

bir porsiyonu korkunç miktarda ufaktır. 120 gram et için 600-700 lira fiyatlar çekilmektedir. gerçek bir yetişkin için yeterli diyebileceğimiz 200-250 gramlık porsiyon + eşantiyonu ile beraber tüketilmek istenirse 2000lik olunmaktadır. et döner Türkiye'de steakhouse muadili bir gıdadır fiyatı da ona göredir. batıda da güzel bir steakhouse'a gidince 70-80 dolar hesap ödenmektedir. burada maksat etten maximum keyfi almaktır

alman döneri ise fast food ürünüdür. rakibi burger king mcdonald's vs.dir yahut ıslak hamburger cart curt. ya da bu yeni başlayan soslu tavuk dönerlerle de karşılaştırılabilir. verirsin 5 euro olursun lord. ekmeğin içine bol bol kıymadan döner + güzel taze sebzeleri + yoğurtlu sarımsaklı acılı sosları bol kepçe kalburüstü doyum ürünüdür

5F6D858A-E018-43D8-96ED-62273380EB3B.webp

Ya abi ben anlamıyorum sosyal medyadaki bu yangını. Abdullah Kavukçu, Can Armandoyu bile alamadı diyorlardı, noldu abi soruyorum şimdi size

Simdi girdi dedigim hesap

Lookman ı uzun süredir izlememiştim, africa cup da bu akşam izledim bence söylenen rakamları hele 29 yaş için asla etmez. Genel yorumlar da eski halinden uzak olduğu yönünde. Ayrıca bu afrikalı ve afrika menşeili topçu sayısını abartmamak lazım bence 11de

Serdar açıklama için teşekkürler sanırım yemeden bilemiycez, neredeyse alman icadı yaptılar döneri bi hikmeti vardır herhalde 😊
Rica ederim rts. Ya dedigim gibi avrupada doganlar, ben mesela isvecte dogdum yasiyorum. Bana turk döneri guzel olsada cok kuru geliyor o yuzden isvecteki daha cok hoṣuma gidiyor. Ama sana garip gelebilir sen hep turk döneri yedigin icin

En sonunda kendimi keseceğim adam milanoya gitti hiçbir halt yaptığı yok transfer görüşmesi yapacağına bu saatte instaya girip can armando takip ediyor

Sezarın hakkı sezara nasıl eleştiriyorsak yeri geldiğinde de tebrik etmesini biliriz

Can armando transferinde emeği geçen,gecesini gündüzüne katan kim varsa allah razı olsun

Maradonayi aldık la bundan elit topçu mu olur hınzır peleciler sizi gidi 😃😃

aynı klasmanda değiller ki

güzel ülkemizde yediğimiz et döner lüks tüketim ürünüdür

bir porsiyonu korkunç miktarda ufaktır. 120 gram et için 600-700 lira fiyatlar çekilmektedir. gerçek bir yetişkin için yeterli diyebileceğimiz 200-250 gramlık porsiyon + eşantiyonu ile beraber tüketilmek istenirse 2000lik olunmaktadır. et döner Türkiye'de steakhouse muadili bir gıdadır fiyatı da ona göredir. batıda da güzel bir steakhouse'a gidince 70-80 dolar hesap ödenmektedir. burada maksat etten maximum keyfi almaktır

alman döneri ise fast food ürünüdür. rakibi burger king mcdonald's vs.dir yahut ıslak hamburger cart curt. ya da bu yeni başlayan soslu tavuk dönerlerle de karşılaştırılabilir. verirsin 5 euro olursun lord. ekmeğin içine bol bol kıymadan döner + güzel taze sebzeleri + yoğurtlu sarımsaklı acılı sosları bol kepçe kalburüstü doyum ürünüdür
Ali adamlar fastfood fiyatına gurme lezzet yiyor daha ne anlatına göre baksana

Verilen ücret metada ekstra bi değer yaratır mı?
Ücrete mukabil umulandan daha fazla sunulan arz değeri etkiler mi?

Belki işin içinde bu kıstaslar da vardır, zaten miktarın göz boyadığı konusunda benim de şüphelerim var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt