Abdullah Aşur
Parçalı Üye
Tanımıyorum ama icardiden iyi olacağı kesin. İcardinin sorun sadece sakatlık değil, mental.Kulübü ile büyük sorunları olan Terem Moffi harika olurdu. Tabii herhangi bir kulüp ile anlaşmamış ise.
Tanımıyorum ama icardiden iyi olacağı kesin. İcardinin sorun sadece sakatlık değil, mental.Kulübü ile büyük sorunları olan Terem Moffi harika olurdu. Tabii herhangi bir kulüp ile anlaşmamış ise.
O zaman zaten dediğim gibi hiçbir şey değişmez , Mandela iyi oyuncu ama neyi çözecekki bizde ? Rakip merkezden oynamaya zorlayınca yine aynı olur.Anca clde katkı alırsın Mandela'dan onun dışında bir şey değişmez pek.Torreira sezon sonunda giderse onun yerine gelsin ok ama bizde kurgu 6+8+8 yada 10 şeklinde olmalı ki bu diğer ikiliden yüksek seviyede oyun ve skor katkısı almamız lazım.Torreira-Mandela işine ben baya karşı olurum şahsen.Zaten kesici ve sert birini arıyor bizimkiler.
Playmaker derken DMC'den bunu beklememen lazım biz Inter değiliz ki senin playmaker'in Ilkay o olmazsa ofansif orta sahaya alacağın başka biri olur.
sözleşme boyuMesela yas grubuna dahil aldığımız transfer sozlesme boyu o şekilde mi değerlendirilir ya da 20 yas mi almamız gerekir 23 icin
Bayadır göz önünde olan bir topçu. Fiziksel, dribling kabiliyeti, pas beceresi vs tam bir 8 numarayım diye bağırıyor.Nasıl oyuncu? Gardi İspanya'da olduğuna göre garanti bu da önerilmiştir.
Küçük takımların topçusuBadou Ndiaye için Bugün olsa 25-30 verelim gelsin dermiydiniz?
Prime ndiaye icin 17+ 3 bonus calisirdi acikcasiBadou Ndiaye için Bugün olsa 25-30 verelim gelsin dermiydiniz?
O zaman zaten dediğim gibi hiçbir şey değişmez , Mandela iyi oyuncu ama neyi çözecekki bizde ? Rakip merkezden oynamaya zorlayınca yine aynı olur.Anca clde katkı alırsın Mandela'dan onun dışında bir şey değişmez pek.Torreira sezon sonunda giderse onun yerine gelsin ok ama bizde kurgu 6+8+8 yada 10 şeklinde olmalı ki bu diğer ikiliden yüksek seviyede oyun ve skor katkısı almamız lazım.Torreira-Mandela işine ben baya karşı olurum şahsen.
HayirBadou Ndiaye için Bugün olsa 25-30 verelim gelsin dermiydiniz?