- 1 Mayıs 2018
- 57.924
- 48.701
- 3.873
Jerdy schouten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olmaz o iş orta saha çok kısa olurbunlar veratti yi alır gelir
Bunu gorunce cildirasim geliyor gozumle gordugum en kotu futbolcu Cicaldau ya bile raziyim
Onyedika gömüldüğü kadar kötü adam değil bize katkıda verir Torreira onywdika olmaz ama o zaman 10 numaraya kallavi bir isim şart olurOnyedika'yı tercih ederim kaleye yaklaşır şut atar hücums destek verir en azından.
Planlama yok zaten o kısmı atla geç ben orasını bosverdim, Ocak ayinin 18'inde kimi alacaklarını bilmeyen tayfadan bahsediyoruz bunlardan planlı birşey beklememek gerek.yav okanın ne istediğini biliyorum da zaten okan'ın transferdeki düşünceleri , oyun kurgusu falan iyi değilki.Ben bu tarz oyuncu almamamız gerektiğini söylüyorum ısrarla eğer 2 tane kreatif oyuncu koymayacaksak merkeze.Yani genelde işte mandela konusuna cevap vermiş de oluyorum , bizde bir şeyi değiştirmez.Orta saha Mandela-X-X olmalı direkt komple değişmeli ama geçici çözüm kreatif biri olmalı Mandela gibi adamı da sezon sonu alırız.
Genel planlama rezalet ötesi ben onu da vurguluyorum aslında sürekli olarak.
Öyle deme yav. Tinerciler gol attığında ona stadta kendine özel gol müziği bile vermişti.Muci kucuk takimin buyuk oyuncusu olur ancak.bjk de bile basarili olamamis oyuncu
Daha iyisi Ahmet Kutucu+ 3,4 milyona Alanya'da duruyorBadou Ndiaye için Bugün olsa 25-30 verelim gelsin dermiydiniz?
3 katini isterlerDaha iyisi Ahmet Kutucu+ 3,4 milyona Alanya'da duruyor
3 katına ikisinin toplamından iyisinide bulursun3 katini isterler
Gülüm
düşün işte, maçı değiştirebilecek bir tane çöpümüz bile yok muçi gibi..Muciyide övmüşüz ya diyecek bişey yok beştaşın teneke bağlayıp gönderdiği elemann