Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muci üç tane Sara eder. Cidden nerde sıradan herif var bulup getiriyoruz

Muci kucuk takimin buyuk oyuncusu olur ancak.bjk de bile basarili olamamis oyuncu

yav okanın ne istediğini biliyorum da zaten okan'ın transferdeki düşünceleri , oyun kurgusu falan iyi değilki.Ben bu tarz oyuncu almamamız gerektiğini söylüyorum ısrarla eğer 2 tane kreatif oyuncu koymayacaksak merkeze.Yani genelde işte mandela konusuna cevap vermiş de oluyorum , bizde bir şeyi değiştirmez.Orta saha Mandela-X-X olmalı direkt komple değişmeli ama geçici çözüm kreatif biri olmalı Mandela gibi adamı da sezon sonu alırız.
Genel planlama rezalet ötesi ben onu da vurguluyorum aslında sürekli olarak.
Planlama yok zaten o kısmı atla geç ben orasını bosverdim, Ocak ayinin 18'inde kimi alacaklarını bilmeyen tayfadan bahsediyoruz bunlardan planlı birşey beklememek gerek.

Artık orta sahada boşa düşen topları toplayacak, ikili mücadele kazanan ve sert biri alıp bir de ofansa dönük birini alsınlar artık yoksa yakinda PAF'tan cocuklar girecek sahaya gidişat o yönde çünkü.

Muciyide övmüşüz ya diyecek bişey yok beştaşın teneke bağlayıp gönderdiği elemann

Yav şubat olmuş bu saatten sonra transfer gelse ne değişir kaybedeceğini kaybettin zaten. Aklı olan, kafası çalışan, hain olmayan transfer falan yapmaz artık.

of hollandadan çöpe bile teklif yapmışız tansiyonum düşüyor artık

2 gün sonra CL maçları var , şu saatten sonra parayla bile kimse önemli oyuncusunu sana vermez. Elalemin işe yaramayan yedeklerinden kiralamaya çalışırlar artık, boşu boşuna hala yüksek beklenti içerisinde olanlar var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt