Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten kesici ve sert birini arıyor bizimkiler.

Playmaker derken DMC'den bunu beklememen lazım biz Inter değiliz ki senin playmaker'in Ilkay o olmazsa ofansif orta sahaya alacağın başka biri olur.
O zaman zaten dediğim gibi hiçbir şey değişmez , Mandela iyi oyuncu ama neyi çözecekki bizde ? Rakip merkezden oynamaya zorlayınca yine aynı olur.Anca clde katkı alırsın Mandela'dan onun dışında bir şey değişmez pek.Torreira sezon sonunda giderse onun yerine gelsin ok ama bizde kurgu 6+8+8 yada 10 şeklinde olmalı ki bu diğer ikiliden yüksek seviyede oyun ve skor katkısı almamız lazım.Torreira-Mandela işine ben baya karşı olurum şahsen.

Transferi kimin aklıyla yapacağız? Okan Buruk, Abdullah KAvukcu, Dursun Özbek?

Beyler normal şartlarda bu rezilliklerin ardından bugün Tarraminho falan birileri gelirdi, düşünün PANİK TRANSFERİ BİLE YAPAMIYORUZ.

Bakalım Gardi bize iyi oyuncu mu getirecek yoksa kitlemece mi yapacak?

Menajer abi adam günün sonunda kendi kazanacağı paraya bakar.

takımda hücumda fark yaratacak ofansif orta saha yok, ceza sahasında doğru pozisyon alıp gole yaklaşacak kanat oyuncusu yok ve bunlar gerçekten ön liberoya 40 milyon euro vermeyi mi planlıyorlar

başımızda hayali sara-torreira orta sahası ile 40 maç oynamak olan bir hoca varken hem de

Mandela ortasahadaki kadayıflığa son verir gibi duruyor

Ama 1.öncelik 10 noya elit biri

Toplantida 300 bin euro degerinde Fifa TotY paketleri acildigi dedikodusu sizdi.

Badou Ndiaye için Bugün olsa 25-30 verelim gelsin dermiydiniz?

Nasıl oyuncu? Gardi İspanya'da olduğuna göre garanti bu da önerilmiştir.
Bayadır göz önünde olan bir topçu. Fiziksel, dribling kabiliyeti, pas beceresi vs tam bir 8 numarayım diye bağırıyor.

United, Tottenham falan kapışıyordu bir dönem şimdi baktım sporting Lizbon’a kadar düşmüş piyasası. %100 bir temasımız olmuştur

Öncelikle bir dinamik orta saha şart onbir için, )adayım Oulayi)
Yedek bir ön libero (adayım dennis) ve ileri hatta forveti de yedekleyebilecek kanat ve on noda oynayacak biri (Lukman) ve bir yedek stoper şart

O zaman zaten dediğim gibi hiçbir şey değişmez , Mandela iyi oyuncu ama neyi çözecekki bizde ? Rakip merkezden oynamaya zorlayınca yine aynı olur.Anca clde katkı alırsın Mandela'dan onun dışında bir şey değişmez pek.Torreira sezon sonunda giderse onun yerine gelsin ok ama bizde kurgu 6+8+8 yada 10 şeklinde olmalı ki bu diğer ikiliden yüksek seviyede oyun ve skor katkısı almamız lazım.Torreira-Mandela işine ben baya karşı olurum şahsen.

Amaç zaten Lemina'nın genç ve daha serti dediler ya takip etmiyor musun yav sürekli bunu anlatmaya çalışıyorum 🙃

DMC'lerde kreatiflik çözüm arıyorsun anladım ama onu unut geç bizimkiler X (yeni transfer) & Torreira ve Sara rotasyonu kur ak istiyor çünkü oyuncu yok takımda, rekabet desen hiç yok zaten.

Bize senede 40-45 maça çıkabilen oyuncular lazım. Lemina da yavaş yavaş yaşlanıyor bu şekilde hem DMC hem stoper rotasyonuna geçecek o yüzden Papa Gueye, Fofana ve Keita gibi isimlerin adı geçiyor onu anlatmaya çalışıyorum 😄

Işte ileriye de başkasını alacaklar Lookman veya öyle biri.

Gsc deki akıl bizim yönetim ve teknik kadroda yok ankette gördüğünüz üzere bu takımda 10 ve 8 no transferi önceliklidir.

Bize santrfor da lazım osimhen bırak sakatlanmayi oyundan son 5 dk çıktığı zaman icardi girdiğinde o 5 dakika da bile gol yeme potansiyelimiz oluyor takımı 10 kişi biraktiriyor

şu takıma şutör bi oyuncu alın diyoruz hala anlamıyolar ya ts deki muçi bile kaç maç çözdü bu sene, fb de zaten birden fazla adam var bi tek bizde yok böyle işin

Takımın eksiği gediği tamam da teknik ekip ayrı bi rezalet lan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt