- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Osi sekiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan herif kilolu bile degil her mac oynuyor ustelik, bos bos mesaj yazmaya son verelim. Yuzu yuvarlik diye insanlara kilolu mu diyecegiz?
Renktaş normal hayat çok gergin bari burda eğlenek yavUla sen iyice trol oldun kafayı yedin burda.
Gsc hastaliktir
Ulan şu yine aklıma geldi. Hayatımda gördüğüm en saçma şeyleri hep bu adamdan duyuyorum
Herife bak yavTransfer süreci buna benzemesin ama
Sende haklısın bende bunu yapıyorum. Seans gibi geliyorRenktaş normal hayat çok gergin bari burda eğlenek yav
Herife bak yav
Bukadar paralar bu adama ve yönetime denk geldi ona uzuluyorumKafada birine kitlenmistir.Elit topcu soylemi felanda iyice oturdu benim kafada.Bence 50 m € ya bi tane kitlendigi adami alsalar tamam onun icin.Gerekiyorsa sonuna kadar da bekleyelim felan diyo iste ondan boyle manyak manyak seyler yasiyoz okuyoz.
Muazzam adamdiAcayip bi performans vermişti son senesinde bile marsilyaya attıgı goller cok iyiydi
Nasıl yendik chelseayi ama. Essen uzulmustur@Alper Altun sergenin eski ve alakasız şeyleri paylaşıp nöbeti çarşamba pazarına çevirmesine müdahale edilmeyecek mi
Lutfen şu kalitede adam alin hucuma