Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burhancan ve ekibinin Hakan ısrarı nedir anlayamadım
Hakan gelmeyi çok istediği için görmek istiyordur onlar da.

Haksız da sayılmazlar açıkçası, o seviyede adamların bize gelmesi için bir şekilde gönül bağı oluşturmak gerekiyor.

iki orta saha alıyorsak sara satışı yüksek ihtimaldir
Sanmıyorum. Berkan'da gitti 2 orta saha lazım zaten çünkü Lemina'yı da stoper rotasyonunda kullanacağız diyoruz. Bir tane ilk 11'e bir tanede uygun fiyatlı u23 bir deneme orta saha alınmalı ben orada Türk İsak Vural'ı düşünüyordum ama Hakan geliyorsa Türk olarak oraya yabancı Dennis tarzı biri olabilir hatta direk Dennis yada Camara'yı da alabilirler.

Hakan
Maestro
Can
Lookman

Bitti gitti

Oh Yeah Horse GIF by Kochstrasse™

Zahmet olacak

Yani fenerin teklifi Arabistan’ın dahi üzerinde demek. Bu yoğurduğun kaymağı nereden geliyor acaba yıllardır ciddi bir başarısı olmayan bu şikecilerde
Parayı bir şekilde buluyorlar diyelimde bınların oyunculara verdiği toplam yıllık ücet hangi seviyelerde.Kadro olmuş 30 kişi..Düşük yıılık ücret alan adam yok.
Becao gibiler var birde yıllık ücretinin çoğunu veriyorlar.Adamlar yap boz gibi öyle bonservis ücretleri verip hiçbirşey olmamış gibi üç kuruşa ellerinden çıkarıyorlar ki inanılmaz.
Ama şurası çok net iş adamlarına helal olsun.Yönetimde olsun olmasın bağlılıkları muhteşem.

Sanmıyorum. Berkan'da gitti 2 orta saha lazım zaten çünkü Lemina'yı da stoper rotasyonunda kullanacağız diyoruz. Bir tane ilk 11'e bir tanede uygun fiyatlı u23 bir deneme orta saha alınmalı ben orada Türk İsak Vural'ı düşünüyordum ama Hakan geliyorsa Türk olarak oraya yabancı Dennis tarzı biri olabilir hatta direk Dennis yada Camara'yı da alabilirler.

sara için bir rol bulamadık ya

bence hala çok potansiyeli olan biri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt