Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.176
- 21.093
- 1.848
Burhancan ve ekibinin Hakan ısrarı nedir anlayamadım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye abi bizim orta saha rotasyonumuzun maks iki kişi kisitlamasi fln mi var yahu?iki orta saha alıyorsak sara satışı yüksek ihtimaldir
Niye abi bizim orta saha rotasyonumuzun maks iki kişi kisitlamasi fln mi var yahu?
Hakan gelmeyi çok istediği için görmek istiyordur onlar da.Burhancan ve ekibinin Hakan ısrarı nedir anlayamadım
Sanmıyorum. Berkan'da gitti 2 orta saha lazım zaten çünkü Lemina'yı da stoper rotasyonunda kullanacağız diyoruz. Bir tane ilk 11'e bir tanede uygun fiyatlı u23 bir deneme orta saha alınmalı ben orada Türk İsak Vural'ı düşünüyordum ama Hakan geliyorsa Türk olarak oraya yabancı Dennis tarzı biri olabilir hatta direk Dennis yada Camara'yı da alabilirler.iki orta saha alıyorsak sara satışı yüksek ihtimaldir
İnter'in Hakan'ı devre arasında 15-20 milyon civarına inanıyor musun pek?Hakan gelmeyi çok istediği için görmek istiyordur onlar da.
Haksız da sayılmazlar açıkçası, o seviyede adamların bize gelmesi için bir şekilde gönül bağı oluşturmak gerekiyor.
Diktir git o zaman boyunsuz@Alper Altun gelmek istemiyor adam işte şimdi ikna etmek için bir ay uğraşırlar
Parayı bir şekilde buluyorlar diyelimde bınların oyunculara verdiği toplam yıllık ücet hangi seviyelerde.Kadro olmuş 30 kişi..Düşük yıılık ücret alan adam yok.Yani fenerin teklifi Arabistan’ın dahi üzerinde demek. Bu yoğurduğun kaymağı nereden geliyor acaba yıllardır ciddi bir başarısı olmayan bu şikecilerde
Sanmıyorum. Berkan'da gitti 2 orta saha lazım zaten çünkü Lemina'yı da stoper rotasyonunda kullanacağız diyoruz. Bir tane ilk 11'e bir tanede uygun fiyatlı u23 bir deneme orta saha alınmalı ben orada Türk İsak Vural'ı düşünüyordum ama Hakan geliyorsa Türk olarak oraya yabancı Dennis tarzı biri olabilir hatta direk Dennis yada Camara'yı da alabilirler.
Şubatın başında oynar. Hemen oynayacak oyuncuya da ihtiyaç yok zaten clde oynayamayacaklar.hakan en erken şubat ortası oynar deniyor bize hemen oynayacak topçu da lazım