Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.584
- 30.508
- 1.988
Hakan bizde şut çekmeyi unutur diyenler beğensin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
AS Hakanla sicak saatler devam ediyorS.A arkadaşlar. Hakanla sıcak ilk temas gerçekleşti mi?
2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
herifler sezon başında beri 150 m eur bonservis para harcadilar + maaşları saymıyorum bile , 1 sol kanat + 1 forvet alacaklarKante'nin Arabistan'da devam etmek istememe sebebi mevcut kulübü mevcut maaşının yarısı 13 milyon euro ve 1 yıllık yeni sözleşme teklif etmiş. Kante ise mevcut maaşının devamı ve 2 yıllık kontrat istediği için reddetmiş. O yüzden 2.5 yıllık 30 milyon euro Fb teklifini kabul etmiş.
Sara bence özelliği çok olan biri. Ben kendisini beğeniyorum. Fb maçında yedek oturtmak hataydı. Onun rolü 8 no Fm tabiriyle mazella rolü. Orada bizi biraz Torreira işi bozuyor onunla tam uyumlu olamıyorlar aslında gibi geliyor bana. Torreira alan kaplayan bir oyuncu olamadığı için fiziksel durumundan ötürü tamamlamıyorlar birbirini.sara için bir rol bulamadık ya
bence hala çok potansiyeli olan biri
hakan gelirde iş yapmazsa seni ve Emre Bari'yi feci darlarım iş yaparsa siz beni darlayınŞubatın başında oynar. Hemen oynayacak oyuncuya da ihtiyaç yok zaten clde oynayamayacaklar.
Bana göre fazla dinamik bir üçlü değil sara yerine Fofana uyar ancaktorreira
hakan sara
lig ve avrupada ayrı ayrı nasıl olur fikirleriniz
yumuşak veya temposuz kalır mı
top kapmada çok zorlanırız gibi hissediyorum
@Keramettin TANRIVERDİ
@Hasan Bekir
@Kemal Tan Canatan
O kadar da degil ya, yok demi olamaz yani?Hakan bizde şut çekmeyi unutur diyenler beğensin
1.5 üst dürüm olurKaan-apo
Toreira -hakan-ilkay
İcardi
Of of of of![]()
İdmanı görünce bacaklari gevşer kız gibi topa vurmaya baslarHakan bizde şut çekmeyi unutur diyenler beğensin
Sara bence özelliği çok olan biri. Ben kendisini beğeniyorum. Fb maçında yedek oturtmak hataydı. Onun rolü 8 no Fm tabiriyle mazella rolü. Orada bizi biraz Torreira işi bozuyor onunla tam uyumlu olamıyorlar aslında gibi geliyor bana. Torreira alan kaplayan bir oyuncu olamadığı için fiziksel durumundan ötürü tamamlamıyorlar birbirini.
Teknik direktor Samet BayramKaan-apo
Toreira -hakan-ilkay
İcardi
Of of of of![]()
Sara'yı gördükten sonra olasılığı yüksekO kadar da degil ya, yok demi olamaz yani?
Uçağa uygun oyuncu bakiyorlarmis. Kriterlere şu ana kadar uygun oyuncu bulunamadiGene gelmedi mi bu herifler