Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kante'nin Arabistan'da devam etmek istememe sebebi mevcut kulübü mevcut maaşının yarısı 13 milyon euro ve 1 yıllık yeni sözleşme teklif etmiş. Kante ise mevcut maaşının devamı ve 2 yıllık kontrat istediği için reddetmiş. O yüzden 2.5 yıllık 30 milyon euro Fb teklifini kabul etmiş.
herifler sezon başında beri 150 m eur bonservis para harcadilar + maaşları saymıyorum bile , 1 sol kanat + 1 forvet alacaklar
12 senedir ne sampiyon olamiyor ne CL gidemiyor. reklam gelirleri sponsorluklar düşük başarı yok oyuncu satışı yok
bu kadar oyuncuların paralarını kim neyle karşılıyor paraları nereden buluyor

sara için bir rol bulamadık ya

bence hala çok potansiyeli olan biri
Sara bence özelliği çok olan biri. Ben kendisini beğeniyorum. Fb maçında yedek oturtmak hataydı. Onun rolü 8 no Fm tabiriyle mazella rolü. Orada bizi biraz Torreira işi bozuyor onunla tam uyumlu olamıyorlar aslında gibi geliyor bana. Torreira alan kaplayan bir oyuncu olamadığı için fiziksel durumundan ötürü tamamlamıyorlar birbirini.

Leminasiz bir Torreira'nin, adlarindan bagimsiz yumusak iki orta sahayla istisnasiz her ciddi macta ezildigini 3.5 yildir bizim teknik adamimizda forumun yarisida halen goremediyse bizden adam olmaz. Yine hucumcu isimleri kayniyo ortalik.

Hakan Inter'de 3 ortasahayla oynamaya aliskin.

Okan hoca kendisini istiyorsa bunu hesaba katsin bir zahmet.

Devlet baba bedelli s. artışlariyla kulüplere destek cikiyor. Butun kulupler neredeyse 6 ayda bir kasaya 100er m euro koyuyorlar. Borçlarını kapatsınlar diye bu yolu açtılar belki ama kulüplerin borclari kapanıyor mu şüpheli.

Sara bence özelliği çok olan biri. Ben kendisini beğeniyorum. Fb maçında yedek oturtmak hataydı. Onun rolü 8 no Fm tabiriyle mazella rolü. Orada bizi biraz Torreira işi bozuyor onunla tam uyumlu olamıyorlar aslında gibi geliyor bana. Torreira alan kaplayan bir oyuncu olamadığı için fiziksel durumundan ötürü tamamlamıyorlar birbirini.

çok iyi yorum

torreira çok nadir bir oyuncu

onsuz olmayı düşünemiyorsun ama onunla da plan yapmak çok zor

aslında inter orta 3lüsündeki barella rolü çok uygun ama tabi inter orta sahadaki size açığını canavar gibi arka 3lü ile kapatıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt