Üzeyir Tunç
Tecrübeli Üye
- 11 Temmuz 2010
- 5.909
- 1.924
- 2.248
Salim Manav güvenilir sayılır işte.
Hahah sinirlerim bozuldu
Hep aynı sarmal şaka gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Salim Manav güvenilir sayılır işte.
Üzgünüm ama bize hakiki 10 lazım.UÇ
Merhum Singo apo sanchez Jacobs
Torreira magassa
Yunus
Sane osi barıs
Şöyle bi 11
Dostum rezil bi takım mühendisliğiFußball Spielen
Ich möchte fußball spielen mit dir.Fußball Spielen
Singo nasıl futbolcuydu kiMagassayı 2dk izledim. Singonun 6 no hali gibi. Sakatlık ilgili benzerlikleri yoksa derhal almamız lazım
Singo nasıl futbolcuydu ki
11ler den torreira postalamaya ne zaman başladınDostum rezil bi takım mühendisliği
Farklı videolarını izlemiş olabiliriz ama bana da çok kazma geldi. Zaten West Ham yeni transfer etmesine rağmen çoğu maçta yedek kalmış ve doğru düzgün 90 dk oynadığı maç yok. Bir takım yazın transfer ettiği oyuncusunu, 6 ay geçmeden satmaya razı oluyorsa , onda ışık görmemiş demektirMagassayı 2dk izledim. Singonun 6 no hali gibi. Sakatlık ilgili benzerlikleri yoksa derhal almamız lazım
West Ham'dan ayrilamaz mi? Sonucta kumeye dusecekler. Bircok oyuncu kacmaya yer ariyor olabilir aslinda.Kolpalığı şöyle söyleyeyim, yeni transfer olmuş, 17 milyona hem de.![]()
Sahte mücadele etmeye başladığından beri11ler den torreira postalamaya ne zaman başladın
Olum adam 300 tane iyi maç oynadi 301. De kotu oynadıgı gun kadrodan mi silmeye başladınSahte mücadele etmeye başladığından beri
hala en iyi orta sahamiz o donem sonuda muhtemelen aynı kalacak yine.Lookman yok dememiş demekki ilgi varGeorge Gardi'ye yakınlığıyla bilinen @marcoconterio haberi:
Abdullah Kavukcu, transfer hamleleri için İtalya’da bulunuyor.
Şimdilik orta saha ve ileri uç için isimler tamamen gizli tutuluyor (kulüp bir 9 numara aramıyor)
Milan’dan Youssouf Fofana önerildi: Profil olarak uyuyor ama şu an hem maliyeti hem de yönetimde yeterince heyecan yaratmaması nedeniyle ikna edici bulunmuyor.
Teknik direktör Okan Buruk, yönetimle tam bir uyum içinde çalışarak şunu netleştirdi: Inter’den Davide Frattesi’nin özelliklerinden farklı bir oyuncu arıyorlar.
Galatasaray’ın masasında çok sayıda seçenek, öneri ve isim var; mesela Juventus’tan Teun Koopmeiners de bu önerilenler arasında.
Şu anda Kavukcu ve tüm yönetim kulislerde sessiz sedasız hareket ediyor; önümüzdeki günlerde büyük transfer bombaları patlatmaya hazırlar.