Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Magassayı 2dk izledim. Singonun 6 no hali gibi. Sakatlık ilgili benzerlikleri yoksa derhal almamız lazım

Lucas hogsberg i yazin 15 e aldi galiba strasbourg helal olsun .

Magassayı 2dk izledim. Singonun 6 no hali gibi. Sakatlık ilgili benzerlikleri yoksa derhal almamız lazım
Farklı videolarını izlemiş olabiliriz ama bana da çok kazma geldi. Zaten West Ham yeni transfer etmesine rağmen çoğu maçta yedek kalmış ve doğru düzgün 90 dk oynadığı maç yok. Bir takım yazın transfer ettiği oyuncusunu, 6 ay geçmeden satmaya razı oluyorsa , onda ışık görmemiş demektir

Magassa. Haber doğru ise 6 ay sonra zararla aldık

XRecorder_20260116_01-1.webp

Topla ilişkisi iyi olan adam lazım 11e

Mümkünse 10 no ve 8 noya

Torreira bocaya 10mye satıyoruz

Sara, lemina ve ilkay yedek mis gibi

George Gardi'ye yakınlığıyla bilinen @marcoconterio haberi:

Abdullah Kavukcu, transfer hamleleri için İtalya’da bulunuyor.

Şimdilik orta saha ve ileri uç için isimler tamamen gizli tutuluyor (kulüp bir 9 numara aramıyor)

Milan’dan Youssouf Fofana önerildi: Profil olarak uyuyor ama şu an hem maliyeti hem de yönetimde yeterince heyecan yaratmaması nedeniyle ikna edici bulunmuyor.

Teknik direktör Okan Buruk, yönetimle tam bir uyum içinde çalışarak şunu netleştirdi: Inter’den Davide Frattesi’nin özelliklerinden farklı bir oyuncu arıyorlar.

Galatasaray’ın masasında çok sayıda seçenek, öneri ve isim var; mesela Juventus’tan Teun Koopmeiners de bu önerilenler arasında.

Şu anda Kavukcu ve tüm yönetim kulislerde sessiz sedasız hareket ediyor; önümüzdeki günlerde büyük transfer bombaları patlatmaya hazırlar.
Lookman yok dememiş demekki ilgi var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt